Rasipači mineralnog đubriva

Kalibriraj ga kuci po djubrivu koje bacas,tako ti je najbolje.Inace taj rasipac je maltene preslikan Sulky,jako slicna podesavanja,pitaj nekoga ko ima Sulky DPX rasipace za pomoc.
Inace mozda gresim,ali taj sa slike mi nesto poznat,jos pre oko 2 godine kad sam gledao rasipace mislim da sam vidjao taj isti na jednom oglasu,ta rucica cirade sto je iskrivljena mi ostala u secanju :p ...

Da li ima neko Sulky rasipac sa sajlama za orvaranje i zatvaranje? Kako se pokazalo to? Vredi li sta ili bezati od toga?Rodjak me zamolio da pitam ima neki dobro ocuvan samo mu je otvaranje na sajle.

Da li ima neko Sulky rasipac sa sajlama za orvaranje i zatvaranje? Kako se pokazalo to? Vredi li sta ili bezati od toga?Rodjak me zamolio da pitam ima neki dobro ocuvan samo mu je otvaranje na sajle.
Imam ja sulky sa sajlama 2000l, po meni dobro rešenje i više mi se sviđa nego na hidrauliku. Imaš u kabini dve ručice koje možeš da otvaraš do zadate količine na rasipaču ali i manje, koliko hoćeš. Dok na hidraulici moraš do kraja jer ne vidiš koliko je otvoren. Kada su sajle dobre lako otvara, kada nisu, ide baš teško, kod mene su još uvek prve a rasipač je 2005g, par puta sam ih skidao i podmazivao, naručio sam nove. Cena novih sajli 100e+pdv

Ja imam DPX isto sa sajlama, ki avion da vozim :osmeh:, što reče kolega jedino što zadnji prozor mora biti malo odškrinut zbog sajli pošto se te ručice za otvaranja montiraju u kabini, ja sam napravio nosače u oba rusa i samo ih ubodem a rad sulkija netreba komentarisati normalno ako je ispravan.

Nedeljko gde sajle nabavljaš pošto mi jedna ide malo teže da znam gde da tražim kad rikne?

'

Ja imam DPX isto sa sajlama, ki avion da vozim :osmeh:, što reče kolega jedino što zadnji prozor mora biti malo odškrinut zbog sajli pošto se te ručice za otvaranja montiraju u kabini, ja sam napravio nosače u oba rusa i samo ih ubodem a rad sulkija netreba komentarisati normalno ako je ispravan.

Nedeljko gde sajle nabavljaš pošto mi jedna ide malo teže da znam gde da tražim kad rikne?

'
Agrotech Trešnjevac. Naručio sam pre 15 dana, treba da stigne ovih dana, kako su mi rekli, kod mene je model DRC

Jedno prosto prošireno pitanje za znalce rasipača sa dva diska. Koliko bi taj rasipač bacio široko kad bi se skinule sve lopatice sa diska?

Pa skini sa svog sa jednim diskom pa vidi koliko baca

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Jedno prosto prošireno pitanje za znalce rasipača sa dva diska. Koliko bi taj rasipač bacio široko kad bi se skinule sve lopatice sa diska?
Miladine jel se sa nama šegačite? Ili preformulisite pitanje, ili objasnite pitanje.
Kada se skinu sve lopatice onda ima zahvat skoro nikakav, a dva puta ništa je ništa.

Nazad
Vrh