Rasipači mineralnog đubriva

usao u stos,juce matori bio i sve smo nastelovali kako treba :)

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Ako su stalni tragovi recimo na 12 metara i podesimo rasipač da baca 12 metara, da li to znači da u jednu stranu treba da dobaci 12 metara, odnosno do sledećeg prohoda?

ne to je ukupno koliko baca,znaci jedna baca 6m..

doktore objasni mu :) ja ga razumeo ako stavi na 12m onda baca jedna 6m...

Svaki rasipac tipa Amazone kad se nasteluje po uputstvu na recimo 16 m ce sigurno odredjen broj zrna da baci i na 20 m, ali ako pogledate ujednacenost na celoj povrsini to ce biti na tih 16 m na koliko je podesen.
Morate malo prebaciti i kod komaije i na lenije ako hocete da svaki deo parcele dobije istu kolicinu.

Kod mene jedini rasipač sa dva diska od 600 L ima neki plavi AGSM, valjda je Bodrum. On ima jedno crijevo za hidrauliku, koliko je dobro ili loše jedno crijevo.

Da se priključim pomoći, i za amosulfan ako neko zna koje djubre odabrati...?

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

@mixer87kac prosle godine kada sam ga bacao kucas u pretrazi Sulphate of ammonia gadjas 2.5 granulaciju, meni je ispalo okej prosle godine.
@nesic kucaj An 34.5 imas jedan u pretrazi takodje 2.5mm je granulacija, ja sam jedino to nasao ja cu po tome probati bacati pa cu videti da li je dobro.

za ovo sad treba matematika i obuka za djubriva i rasipace,pre na fisek koliko otvoris na rucke toliko ide nema aplikacija granulacija itd

Nazad
Vrh