Paracinac88
Član
jeste direktno, nije kao na donder da ide osovina kroz oba kosa i nezavisno od diskova
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zeleo bih da smanjim zahvat jer su mi male parcele i nikako da uskladim .Probao sam na krajevima lopatica ugao da spuatim skroz ali ne uspevam.Hteo sam da uzmem druge lopatice ali sam odlozio za kasnije kazu to je za manje zahvate i kostaju 11k dinara@kalman 58 za te stvari ti je tata mata clan ObradMiki ja sam sve njega pitao sta me zanimalo... isao sam na 10m a sad cu opet da podignem na 16m kad idem prehranu,sta te tacno zanima da smanjis zahvat ili ?
Samo da te pitam jesu li lopatice iste duzine na disku?ma moras da uzmes druge lopatice koje imaju manji zahvat,ja sam trazio da budu od 10-16m inace i kad je na 16m frlja ubija koliko siroko... nisam dirao nista na lopaticama uglove nisam stelovao kako namestili tako vozim
Moze svakako ali ako vozis 6-8 km baca kod komsije mora na jednu stranu da bacaPa jel vi nemožete smanjiti širinu obrtajima kardana?
Pa onda ideš polako. A vreme nam je jedina stvar koju ne možemo da kupimo.Malo mi nije tu jasno oko podešavanja tih lopatica. Ako su lopatice ili diskovi do 16 m kakva je onda tu potreba podešavanja ugla lopatica ako hoću da baca 10 m, jednostavno smanjim gas za 10 m.