glamange
Član
Na zalost je tako kao sto pričas
,zato dogodine borba i ako postoji neki hladnjačar koji je iole normalan neka se javi ima polane.A vi ljudi busite bunare i menjajte sortiment.Ako se moze pomoci ja sam tu.
,zato dogodine borba i ako postoji neki hladnjačar koji je iole normalan neka se javi ima polane.A vi ljudi busite bunare i menjajte sortiment.Ako se moze pomoci ja sam tu.
posto je pao sneg, a javljaju od sutra jos vise sa radovima za ovu godinu je gotovo, nismo imali ove godine mnogo posla, a koliko vidim necemo ni dogodine jer je susa napravila velike nenadoknadive stete, danas sam stigao cak do Prilika i Ivanjice ( isao sam sa burazerom po vece kolicine krompira) i situacija nimalo nije obecavajuca za narednu godinu, i da godina bude idealna tesko da bude rod koliko i ove godine,ljudi su u teskoj situaciji sve izgorelo, kazu bilo tuca oko izvora vode za pice i stoku ,jedino sto im je cena bila dosta bolja neko u nasim krajevima prosek 150 din( kod mene 110 u hladnjaci),gledam kod nas i okolini ima i poneki dobar malinjak koji je navodnjavan a ostalo posuseno,ima i u macvi mlinajka koji su nvodnjavani tu nesto i obecava ali to je sve sitno 2011 smo imali 85000t,ove 2012 jedva 37000t a tek 2013 ? tako da sta reci vise a ne zaplakati, jer mnogo nas poprilicno zavisi od ove slatke vocke

polana nema tih problema
tretirati nekim kalcitom ....(mineral forte ili sl.) da bi se blagovremeno zaustavila vegetacija. Moje skromno saznanje....??? vazi za samo malinjake gde je dobro nadjubreno i uredan zaliv u toku vegetacije...????