Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pole prijatelju sta ti bi..... pa ja ti donosim dobre vesti kao "ptica roda".... cene za malinu srpsku bice kao nikad do sada u otkupu .....a hladnjacari ce posle da se razmisljaju sta ce sa snjom-e u svetskoj konkurenciji... ali to nije problem proizvodjaca .....vec onih koji su spremni na sve....i svasta....ovuda po pozegi .....nude djubrivo, nude mreze -protiv- gradne, sisteme za navodnjavanje i sve u kompenzaciju na nevidjeno.... samo daj "njima" malinu iduce godine , kakvi su "papci naivni"....sledi lom kao nikada do sada (zabelezite ovaj moj post , ili cu vas ja potsetiti u isto vreme iduce godine) ..... u svakom slucaju sezona-rod 2013 bice.....cudo.......
cunami kad planiras da krenes sa prskanjem , plavo ili crveno ulje + dodatna sredstva posle vezivanja naravno pozdrav
igore kakva iskustva imas sa crvenim uljem cini mi se u ranijim postovima da si ih koristio i koja ces jos sredstva da primenis
a veliki pozdrav i ostalim malinarima
imam dosta posla nemam vremena da se vracam na prethodne postove da vidim sta ste ranije koristili
Pozdrav drustvo i ja sam koristio HERBOS crveno ulje nisu ga zabranili valjda je firma otisla pod stecaj tako da ga vjerovatno nece ni biti jedino ako ima zaliha negdje,vidjecemo sta ce biti meni bi ove godine trebao biti prvi rodAco druze,ja sam do sada svake godine koristio crveno ulje,Herbos,pokazalo se extra,ali sam ga jos prosle godine jedva nabavio,izgleda da ga je zbog necega zabranila Evropska unija......u kojoj inace nismo....xex.....ma bezveze.Ako ga jos negde nadjem u prodaji,a da nije pri isteku roka,pre sam za crveno ulje.Kod mene lastari poceli da pupe,au,pominje se neki mraz ovih dana....nacuo sam i za neki snezic oko 15 tog......neka nam je Bog u pomoci!