Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
![]()
Evo kako to izgleda danas.Mada živnula je od aminokiselina neverovatno raširila list i u velikoj meri smanjila žutilo.kako je pre neki dan bilo bogu plakat.
Kada stavljate ili ste stavljali vicne letvice sa koliko eksera ste ih zakivali, ako ide 1 onda ce da seta sama gore dole, a kasnije i mora zbog rotacije i ulaska masine.
Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока
Krenuo sam danas da ih postavljam ali bas zeznuto ide em bagrem suv, a nema ni mesta da se zamahne cekicem.
Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока
Mozes prvo busilicom na baterije(burgija malo uza nego sto je ekser) probusiti i letvicu i stub pa onda ukucaj ekser ide lakse a isto drzi,ne mora bas sve na snagu![]()
Uzmi malo ulja ili tovatne masti i umaci vrh eksera pre kucanja ide lakse dosta,
Moze da bude korisno svim malinarima,kako pocetnicima tako i onim sa visegodisnjim iskustvom.
http://www.uzgojmalina.net/2016/11/download.html
nesto su mi kratki stubovi za kasnije kada ti dodje nevolja od Sunca da moras zasenu postaviti , ali svako ima svoj koncept ;-)Uz dobre lubrikante sve ide dosta lakse!
Evo par slika iz mog malinjaka,slikano pre ovih kisa kad sam stubove postavljao.
![]()
![]()
![]()
![]()
kad malo osusi idu kosnici,letvice,zica...ima jos posla al ne radi se na dnevnicu pa polako.![]()
Danas sam rasadio malinu u plasteniku. Sorta je Heritidž. Moje pitanje je, da li se i malina kao i paprika nakon rasađivanja dobro zalije i ostavi se bez vode 10-14 dana ili se zaliva češće nakon rasađivanja?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neko me pitao isto to u privatnoj poruci pa sam objasnjavao.nesto su mi kratki stubovi za kasnije kada ti dodje nevolja od Sunca da moras zasenu postaviti , ali svako ima svoj koncept ;-)
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока