Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo kako to izgleda danas.Mada živnula je od aminokiselina neverovatno raširila list i u velikoj meri smanjila žutilo.kako je pre neki dan bilo bogu plakat.
Kada stavljate ili ste stavljali vicne letvice sa koliko eksera ste ih zakivali, ako ide 1 onda ce da seta sama gore dole, a kasnije i mora zbog rotacije i ulaska masine.
Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока
Krenuo sam danas da ih postavljam ali bas zeznuto ide em bagrem suv, a nema ni mesta da se zamahne cekicem.
Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока
Mozes prvo busilicom na baterije(burgija malo uza nego sto je ekser) probusiti i letvicu i stub pa onda ukucaj ekser ide lakse a isto drzi,ne mora bas sve na snagu
Uzmi malo ulja ili tovatne masti i umaci vrh eksera pre kucanja ide lakse dosta,
Moze da bude korisno svim malinarima,kako pocetnicima tako i onim sa visegodisnjim iskustvom.
http://www.uzgojmalina.net/2016/11/download.html
nesto su mi kratki stubovi za kasnije kada ti dodje nevolja od Sunca da moras zasenu postaviti , ali svako ima svoj koncept ;-)Uz dobre lubrikante sve ide dosta lakse!
Evo par slika iz mog malinjaka,slikano pre ovih kisa kad sam stubove postavljao.
kad malo osusi idu kosnici,letvice,zica...ima jos posla al ne radi se na dnevnicu pa polako.
Danas sam rasadio malinu u plasteniku. Sorta je Heritidž. Moje pitanje je, da li se i malina kao i paprika nakon rasađivanja dobro zalije i ostavi se bez vode 10-14 dana ili se zaliva češće nakon rasađivanja?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neko me pitao isto to u privatnoj poruci pa sam objasnjavao.nesto su mi kratki stubovi za kasnije kada ti dodje nevolja od Sunca da moras zasenu postaviti , ali svako ima svoj koncept ;-)
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока