Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja cekam kisu da malo omeksa zemlju pa da izfreziram, kazite mi ljudi kako se borite sa korovom oko malina, plevite ili prskate necim?
Ni ja nikada nisam prskao herbicidima, uvek motikaner...Ja uvek gledam da sto manje trujem zemlju, tako da je odgovor logican
Samsung A5
Ne znam iz kog razloga ali u mom kraju se masovno posusili malinjaci i to samo oni koji sad ulaze u drugu berbu, bas sam danas obilazio vise lici na didimelu lastari bele ispucale kore, ovde onde pupoljak.
Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока
Sta je facelija ?S obzirom da sam maline posadila u novembru, a slušajući i gledajući druge kako se bore s korovom, ja sam se odmah upustila u borbu s istim. Znam da mi motika ne gine i godišnji odmori i vile na njivi ali pre sadnje,(u grupi podizanje) sejala sam heljdu, a sada sam u medjurednu sadnju posadila faceliju pa ću videti. Dobila sam savet da faceliju pokosim pre cvetanja i istu isfreziram. Javljam rezultate, a zanima me i vaše mišljenje.
pozdrav, recite mi koji je najbolji i najefikasniji nacin vezivanja malina, dal to radite sa kanapom , plasticnim vezicama, ili sa makazama za vezivanje .
Kanap je zakon a sa vezicama možeš na donju žicu.Brže je i lakše.
Vrlo zanimljivo, lepo izgleda i korisna iz vise razloga....Ja sam sejao semensku travu izmedju malina i vocaka, da sam tada znao za ovu biljku nju bih izabrao...Evo Rile75 https://www.agroklub.rs/sortna-lista/krmno-bilje/facelija-69/
Konsultovala sam se sa dečkom koji mi je prodao, moram je pokositi pre cvetanja (jer tada u njoj ima najviše azota a potom isfrezirati)