pole
Član
SSTEVAN ...O PG cemo u postojecoj temi uskoro da je malo osvezimo cim postavim i ostatak stub...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pol.. sam preskocio jedno prskanje ( zastitu) jer je konzumiramo ...i danas sam ucio branje i nabrao 2 gajbe i merio 190 plodova --bilo 800 g sto znaci 4.2 g plod a u literaturi pise 3.8g
Na malinu polkupole , druže, jel' se ovo odnosi na aroniju ili malinu?
Super je ako je tako ...a samo jedno prskanje.......solidno izrasli lastari.....imas li navodnjavanje... imali zutog lista i u kojoj meri ....planiras li opet prskati i cime.......po kojoj ceni si nabavio inpregisane stubove ...pozdrav svima...
Ja sam do sada imao samo jedno prskanje kaptan+murtonik+aktara cini mi se ta kombinacija...Lastara negde ima po 4-5 iz jedne sadnice negde ni jedan a vecinom po 1-2kom...visina lastara od petka merenje od 10cm i manje do 142cm. poneki najveci,uglavnom vise od pola je oko 70-80cm...u jednom delu sam samo jednom okopavao a npr. u srednjoj parceli koja je oko 1ha. evo sad okopavamo 4.put da poludis.Ja sam narucio impregnisane PG.stubove iz Kraljeva ocekujem ih sledece nedelje... Sta mislite da li sam nesto preskocio ili zaboravio...
Iskreno i ja se nadam.......?.......? .....? ali ovo je BALKAN.....?koliko entuzijazma, kao da gledam sebe pre 10 godina... Ako ima pravde kakve, nadam se da ce se sve to jednog dana isplatiti...
Ovo zuto -bled na listu me izludjuje Nisam primetio da je bilo lisnih vasi ili grinje .... dok su ove i dr liske bile mlade kao da je bilo blokade fosfora na herbicidnoj osnovi ? sto nebi trebalo ni da je to u pitanju jer preko puta je komsijina lucerka .... ili je ovo siptom nedostatak magnezijuma ili nesto dr....? Nikako da odgonet....