Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

??

bice ove godine propast sa cenom maline informacije koje sam upravo cuo je da tami trade istako tablu od 105 din, a do sada u zadnjih 5 god su bili lideri u ceni,sto dalje znaci da smo 2008 god tz ( izborna godina) iako malina nije bila nesto prosli fanstaticno, a ova godina 2011iako su malinjaci pod znakom pitanja i za buduca pokolenja , a malina nikad manje za berbu cena ce da bude katastrofa sta da ce cini??
- moze li neko da odgoneta kolika je otkupna cena u evropskim zemljama recimo Nemacka, Svedska itd......
salim se ?.. NIJE PRIHVATLJIVO.....?
Treba mi tvoj savet ( misljenje)......pre par dana tretirao sam sa Qvadrix+nurel +megafol+Vuhsal super .bilo od pre 2 god nako 2 dana primetio sam da su biljke u depresiji ...zabrinuo sam se ....mi kise duzi period nemamo ...obavljao sam zaliv jutro ivece po 1 h i mislim da je trebalo intezivnije zalivati mozda zbog vise stajnjaka .... evo danas popodne pade solidna kisa i vidim da su biljke u perfektnom stanju ....ne vidi se depresija ...po tom pitanju mislim da ce biti OKEJ
dosta za sadaCao ljudi,evo danas premijera,poceli smo da beremo,nabrali cele tri gajbice,xexe.Zeza nas kisa.Godina jako kasni,vecina plodova tek pocinje da zri.Jos vise me zabrinjava cena.Gde sad uopste ovo da nosim da predam.....nem pojma......
salim se