Mladi malinar
Novajlija
Potrebne dve radnice iz R.Srpske za branje maline.Smestaj i hrana obezbedjeni.Kosjeric +381642938376
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam vec popizdeo skroz....ma necu bre da berem dok ne istaknu cenu,pa makar sva prezrela!Sta treba,da naberem vecu kolicinu,pa da mi posle kazu,ej,cena je 80 din za ono sto si na pocetku predao!Da zar misle da smo mi pali sa kruske?Ua bando!Ne dodajem vise nista... Na mestima gde sam prosle godine imao problema sa vlagom imam opet... Prosarala na par mesta i osusile se citave kucice sa sve lastarom, a pored nje kucica kao iz bajke... Dao sam joj sve, i ti joj je sto joj je.... Imam 1,2 ha pod malinama i nemam nameru da vise bilo sta dodajem, pogotovo u ovom nasem BOLESNOM drustvu gde treba da za koji dan beremo maline i cekamo da ustane Tito iz groba i da saopsti otkupnu cenu, posto je vlast dozvolila hladnjacarima da prave cirkus umesto jasno istaknutih cena sada kada malina pocinje u nasim krajevima...