amper91
Član
Jara se topi brzo, bor je dobar u cvetu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šuškalo se 7 evra, a onda se prošuškalo da se zbog ratne krize u Ukrajini neće puno "bacati" na luksuz, već da će se tražiti jeftinije alternative malini (ovo poslednje je priča hladnjačara). Videćemo, sve je poskupilo 100% i što treba i što nije imalo nikakvog razloga.Šušnja li se sta o ceni
E jesi se usrecio... al ajde, recicu ti par stvari.*Pozdrav svima! Prelistao sam skoro čitavu temu i malo sam vršljao po forumu tkd se izvinjavam ako mi je promaklo ali me zanima sledeće:
Jesenas sam zasadio maline i skoro sam završio drugo plevljenje i ostalo mi je malo da orežem. Do sad sam stavljao dubinsko i kan pa su mi rekli da uskoro treba da stavim i neko nitro đubrivo a da u međuvremenu preprskam. Sad kad smo kod prskanja, ja prskalicu nemam pa sam razmišljao šta mi je pametnije uzeti - prksalicu ili atomizer (čitao sam da neki atomizeri imaju više funkcija pa ne znam da li će mi to koristiti i za šta, oni valjda imaju širi otvori i može se prskati i praškovi sa njima)? Uložio bih oko 200e - razmišljam se o Villager motornoj DM 14 PE.
Upravo sam se vratio iz Sjenice gde sam kupio 25kg semena heljde (po 2.5e kg) pa mi je u plana da zasadim međuredno 15cm do mlađara. Kada je najefikasnije zaorati to kasnije, ili mi je bolje zafrezirati ili pokosoti? Malo sam skeptičan oko ulaska traktora u nov malinjak.
Svaki savet i mišljenje je dobrodošlo. Unapred zahvalan!
Gde lose, nego sta snjima ako se ne bere ceo dan.Šta mislite o onim kolicima sa suncobranom za branje malina. Ne bi bilo loše imati ako se bere ceo dan
Ko bere do podne njemu ne treba, izdrži se a ko ima da bere ceo dan mislim da bi bilo pametno neki suncobran na kolica nabaciti i tako guratiGde lose, nego sta snjima ako se ne bere ceo dan.
Ja ne bih ništa sadio ili sijao između redova, samo džaba smeta*Pozdrav svima! Prelistao sam skoro čitavu temu i malo sam vršljao po forumu tkd se izvinjavam ako mi je promaklo ali me zanima sledeće:
Jesenas sam zasadio maline i skoro sam završio drugo plevljenje i ostalo mi je malo da orežem. Do sad sam stavljao dubinsko i kan pa su mi rekli da uskoro treba da stavim i neko nitro đubrivo a da u međuvremenu preprskam. Sad kad smo kod prskanja, ja prskalicu nemam pa sam razmišljao šta mi je pametnije uzeti - prksalicu ili atomizer (čitao sam da neki atomizeri imaju više funkcija pa ne znam da li će mi to koristiti i za šta, oni valjda imaju širi otvori i može se prskati i praškovi sa njima)? Uložio bih oko 200e - razmišljam se o Villager motornoj DM 14 PE.
Upravo sam se vratio iz Sjenice gde sam kupio 25kg semena heljde (po 2.5e kg) pa mi je u plana da zasadim međuredno 15cm do mlađara. Kada je najefikasnije zaorati to kasnije, ili mi je bolje zafrezirati ili pokosoti? Malo sam skeptičan oko ulaska traktora u nov malinjak.
Svaki savet i mišljenje je dobrodošlo. Unapred zahvalan!