Dramićanin
Član
Uspeo sam *bezecovati* 5 traktorskih prikolica stajnjaka, 2 za po 8.000 rsd po prikolici uz šta ide i prevoz, a ostale 3 tek treba da se dogovorim i očekujem da će biti barem 50% skuplje kad se uračuna i prevoz. Rasturam nakon što uspešno postavim kolje, žicu, podignem ih, odradim prskanje i analizu.
Imam opciju da uzmem ovčiji (i) ili goveđi stajnjak, oba su dobro zagorela pa me zanima da li je pametno pomešati tj. kombinovano iskoristiti?
Na jednom parceli mi je ovo nevreme jako zablatilo maline i donji listovi su krenuli pomalo da crne pa sam mislio iseći ih jer zaista očajno izgledaju tako blatom zamlaćene. Da li to ima smisla raditi ili nešto drugo ili išta ne dirati?
Hvala!
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Imam opciju da uzmem ovčiji (i) ili goveđi stajnjak, oba su dobro zagorela pa me zanima da li je pametno pomešati tj. kombinovano iskoristiti?
Na jednom parceli mi je ovo nevreme jako zablatilo maline i donji listovi su krenuli pomalo da crne pa sam mislio iseći ih jer zaista očajno izgledaju tako blatom zamlaćene. Da li to ima smisla raditi ili nešto drugo ili išta ne dirati?
Hvala!
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk