Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene polako kreće da se otvara cvet, i video sam poneku pčelu, ali mnogo više ih je bilo na početku vegetacije kada je biko dosta livafskog cveća u malinjaku. U komšiluku imam pčelinjak tako da neće biti problema u mom slučaju.Ljudi ima li kod vas pčela, kod mene baš loše, vidim tek po neku na maslačcima. Ako ovako nastavi neće valjati
Svaka čast. PrelepoTrenutno stanje
Ovo je specifican alat,mislim da je mnogo lakse sa njim otkovatiInteresantno da se u mom kraju ne skida kosište kad se otkiva kosa. Kosište je obično čvrsto nasađeno i nije predviđeno da se skida. Mislim da je lakše otkivati kad se skine sa kosišta
I kod nene trenutno, rekao bih, možda najgora od svih godina. Videćemo... Ostalo je još ptičijeg mleka da joj dam, ostalo je dobila, pa se možda sredi tokom maja.@Gale T.
Svaka vam cast odlicna malina, mene sramota da slikam moju a radim sve maksimalno, ksc djubriva, svaku zastitu na vreme ali dzabe...
Ciji program zastite pratis?
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka