Radovi u malinjaku

Nikako da nadjem slobodnog vremena za forum , ali koliko vidim ovde se dosta polemisalo dok mene nije bilo .
Krivo mi je sto nemam vremena da sve procitam .

Odlicno sredjeni malinjaci. Svaka cast.

vgmoat.jpg

ovo je lepo videti ,ovaj sadrzaj nije preporucljivo gledati osim ako se nemora,i mislim da ce rod maline 2011 u nasem kraju da podbaci mnogo
29gj2ic.jpg

pozdrav veliki ,
evo ja nameravam ovih dana da kupim prikljucnu masinu za freziranje,neku koju ce da vuce ferguson do 1,60 m sirine..svi mi govore da ne kupujem IMT jer je losa,vec da trazim neku hrvatsku..kakva su vasa iskustva , imate li neku da preporucite? Gledao sam neku hrvatsku frezu ,novu oko 1000 €.mozda to ne bi bio los izbor..ne znam tacno sad koje marke ali pogledacu ponovo..ili da jurim neku polovnu po vasaru..

DAnas sam koristio talstar,ali s grinjama je se tesko boriti.Najgore sto su na nalicju lista.

Pozdrav......kao i svi,i ja sam sve redje na forumu,uveliko se radi u malinjaku.....jedno pitanje,savet,ako moze......sta mislite o Basf-ovom fungicidu Signum?Dobar prijatrelj ga koristi u svom malinjaku od 2 hektara,kaze da je jako zadovoljan,da se prskanje vrsi u fazi cvetanja,a i da moze da se mesa sa Quadrisom.Ipak bih voleo da cujem jos neka misljenja o tome ovde....unapred hvala.....

Nazad
Vrh