Molim vas kako tretirate akva stop ? Da li je kasno kad je malina pocela listati i da li djeluje na siroko lisne korove
Zakasnio si, to si trebao da uradis pre nego sto malina krene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Molim vas kako tretirate akva stop ? Da li je kasno kad je malina pocela listati i da li djeluje na siroko lisne korove
Nisi zakasnio, ako nisi frezovao i okopavao. Ona se koristi nakon obrade zemlje, posle frezovanja i kopanja. ako nisi to uradio, prvo isfrezuj i okopaj i odma narednog dana isprskaj stopm aqua, taj deo. Najbolje bi bilo da pogodiš vreme, da u naredna par dana nakon prskanja obrađene zemlje, padne kiša, tad su joj najbolji rezultati. Ovo mi je prošle godine rekao zastupnik za Basf, čiji je ona proizvod.Zakasnio si, to si trebao da uradis pre nego sto malina krene
Bogami kod tebe bas krenula, kod mene tek faza misijih usiju.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Eh ta nada.......Mene iznenadilo to što i pored svih problema oko cijene ljudi i dalje obrađuju malinjake, pa čak i one koji nisu dali ni 2 kg po m/d.Izgleda da ipak nada zadnja umire.