Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Udaram čisto sirće, doza 100 %. Sirće nije skupo u odnosu na pesticide, a zdravo je. Uradio sam test na 5 m maline u sadašnjoj fazi, čisto da vidim kako se ponaša i da li šta šteti biljci ako se predaje preko mladih lastara koje treba kidati.Beše na litar vode pola litre sirceta? tj. odnos 2:1?
Udaram čisto sirće, doza 100 %. Sirće nije skupo u odnosu na pesticide, a zdravo je. Uradio sam test na 5 m maline u sadašnjoj fazi, čisto da vidim kako se ponaša i da li šta šteti biljci ako se predaje preko mladih lastara koje treba kidati.
Ovako na slepo bez slike,mozda malinin smotavac..Ljudi naso sam dok sam zakido mladare kod nekog vrho savijeno. Sta moze biti
Koliko na 10 duznih metara.
Udaram čisto sirće, doza 100 %. Sirće nije skupo u odnosu na pesticide, a zdravo je. Uradio sam test na 5 m maline u sadašnjoj fazi, čisto da vidim kako se ponaša i da li šta šteti biljci ako se predaje preko mladih lastara koje treba kidati.
Radi ako se udari dobra doza. Nije baš efikasno u visokoj travi.Kako radi sirce, moze li da se razblazi vodom za prskanje trave ?
Samo pocela da pada...
26 dana smo bez kise (2 puta samo rosu pokupila)
Послато са S60 уз помоћ Тапатока