Ajde,budi pametanU uputstvu za upotrebu piše 2.5kg na hektar e sta sada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde,budi pametanU uputstvu za upotrebu piše 2.5kg na hektar e sta sada
A sta mislite o spartacici umesto freziranja? nabavio sam radna tela od imt spatracice pa big naprabio za frezu dodatak....
nju da koristim za uklanjanje trave,a freza za ubacivanje djubreta u zemlju i tako to....
Ne razumem te.. Dodatak na frezu? Ili mislis posebno podrivac da napravis...
Mislim da je za medjuredni prostor ako ces da pustis travu najbilji tarup... Sitni travu, ravna teren, djubri
Znaci 65gr na 10m, onda na 20 ari(1000m) treba 6500gr odnosno 6,5 kg ridomila-alijanse??? E sad da li u pumpu ili direktno po zemlji, ali ispada toliko!u uputstvu lepo pise 2.5 kg na h ali za kropmir, za malinu 65 gr u 10 l na 10 m.
Nastavak za motokultivator.... skinem frezu (vucna je kod mene) i zakacim spartacicu(onaj nastavak u vidu lastinog repa)...
To bi mi omogucilo da sredim travu 30 cm od reda(samo je pokosim 3cm ispod zemlje i da posle oplevim u redu.... a izmedju planiram da ostavim travu... trenutno dok prodjem frezom levo i desno skoro da i nema trave pa onda prodjem i sredinu frezom...
Mankogal aktivna materija mankozeb,fali metalaksil,ALIJANSA JE 2500DIN za 1kg,MANKOGAL CINI MI SE OKO 900DIN,RAZLIKA U CENI JE METALAKSIL,ali da napomenem da sam radio mankogalom i bilo je sve ok...POZDRAVRidomil je dobar ali finansijski nije bas kg jo oko 4000, malopre sam bio u apoteci drug sto radi mi je preporucio za mlade malinjake za preventivu mankogal 80 ima tu aktivnu materiju ko i radomil, 250gr na 100 litra vode.
@vilamet
Nema Alijanse na spisku,a ima isti odnos metalaksila i mankozeba kao ridomil.
Ja sam je spremio da po boylinom receptu posolim u ponedeljak.
Nemoj da me teras da sad kupujem ridomil?