Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vojvodjani i vi sto imate maline na ravnim povrsinama, kakvo je stanje posle ovolike kise i vode? Lezi voda?
Ovo je kod nas normalna pojava pre 3 godine je pao ovoliki sneg 14 maja,rodne grane bile oko 20 cm,e to je bio haos!neponovilo se.Za neverovati. Šta sve neće zadesiti ovu našu Srbiju. Daće Bog da ne bude velikog minusa barem, da ne ošteti malinu.
Ovo je kod nas normalna pojava pre 3 godine je pao ovoliki sneg 14 maja,rodne grane bile oko 20 cm,e to je bio haos!neponovilo se.
Послато са Lenovo A6000 уз помоћ Тапатока
prskano danas, cuprozin, decis, bacen kan. situacija zaebana, rude mi listovi zbog nedostatka kalijuma. Bacen takodje kalijum sulfat nedavno, al dok to dodje na svoje mesto....
I ja mislim da su to posledice hladnog vremena.kod mene je isti slucaj.Secam se toga. Jos nisam gajio malinu tad ali mi bilo zao ljudi kad se trude toliko a onda nesto sjebe za tili čas.
- - - - - - - - - -
Tako rano da se vidi nedostatak kalijuma? A da nije hladno vreme ili brzi porast pa su zato takve?
Narode na koji nacin kontrolisete dubinu freze kada frezirate medjuredni, ne bitno da li je motokultivator ili traktor?