xsale
Moderator
Pogledaj ovde ima li sta za tebe http://poljoinfo.com/showthread.php?1233-Sistemi-za-navodnjavanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zemo kod mene isto tek puca pupoljak,ima poneka koja je ulistala.U polju kad prolazim u vecine je lepo ulistala,mada sam video malinjak pored malinjaka,jedan ulistao drugi nije,sad u cemu je stvar ne znam.Konacno lepo vreme i malo vremena dozvolise da povezem i poprskam malinu. Ali stanje je takvo da je kod mene tek faza pucanja pupoljaka,a uplasio sam se da je vec uveliko olistala.
- - - - - - - - - -
Pozdrav. Kakvo je stanje u malinjaku? U kojoj fazi je pupoljak?
@ milos 2506
Ne se brigas, polka zivi sa agrobacterium na korenu ne bi boilo dobro da se isti prenese na vilamet i dr.
Trudi se da zaliv bude sto optimalni-ji ni previse ...jer gljiva tad raste velika ....a ni premalo jer i polka voli dobar vodo-vazdusni rezim povoljan.... ?.
Kod mene je polka uz miker ...trudim se da prvo odradim miker zatim polku i perem orudja rastvorom bakra ... i pospem malo sode birkabne po orudju .....??