Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,da gornja žica ide rafijomOve trake ne mogu odraditi posao na gornjoj zici... na donjoj ok ali gore nikako, suvise je to prostora, malina nije zategnuta, ako je malo kraca ispadace.
Mislim da ces gornju zicu morati da vezes rafijom.Ovako na prvom vetru sve ce ti se ispomerati...
Nisam uspeo da nadjem kalk kod mene u kraju. Da li moze kalcijum carbonat tj. krec u prahu i jel bi bilo dosta 50kg na 10 ari
ma iiz Ar. pa cu skoknuti. koliko kg na
Preporucena kolicina se krece od 1 do 20 tona po 1 hektaru zavisi kakvo ti je zemjiste ,izvinjavam se na gresci u vezi grada.
Za humus ti je stajnjak zakon.Takodje za ph. Kvalitet vode podrazumeva samo da ne koristis vodu iz vodovoda koja je hlorisana recna svaka odgovara.<br>
Zeleni Hit firma koja se bavi plasmanom HAIFA djubriva ima svoje plastenike na batajnickom putu i oni tamo koristeci svoje proizvode gaje povrce.NIsam siguran da l i jos nesto uzgajaju.[/QUOT Sigurno sam negde nasao podatak da treba 200t stajnjaka na hektar da bi humus podigli za jednu jedinicu,ne popravlja se humus tako lako.ph vrednost svima nam je poznato kako regulisemo,voda iz vodovoda se ne preporucuje za povrce a za malinu navodno moze,za neki dan stizu mi rezultati vode..Evo danas mi je stigao ph merac nadam se da cu je pametno iskoristiti,inace jeftina sprava 2100din u prodavnici HIDROPONIKA BEOGRAD....Esada da se osvrnemo na ishranu maline i kolicinu hraniva za nju SVI ZABORAVLJAMO JEDNU CINJENICU a to je da se nekada vezivalo 4-5 u metar a sada guramo 7-8i vise sto meni govori da treba jos vise hrane da dodamo.Nije isto hraniti 5biljaka i 8biljaka,ako nista uzmimo primer za bilo sta drugo.Marko je u pravu za sve sto napsemo treba da uzmemo s rezervom.....Sto vise treba da diskutujemo bicemo spremniji za svakakve situacije u proizvodnji...pozdrav za sve na forumu