Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,u pravu si,bakrom cu i prskati.Nude mi i neko modro ulje,insekticid i fungicid,Hrvatski proizvodjac.moje misljenje da si za ulja zakasnio sa peskanjem, jedino bakar dolazi u ubzir
Hvala na savetu,jer znam da si ozbiljan proizvodjac,iskusan.Iskreno,nisam za opciju hemije u samim redovima,bice tesko sa motikom,ali postoje zene koje to rade izvanredno.Da je cesto vezano,jeste,iduce godine mi se nece ponoviti greska,jer se ovako nista ne dobija,samo gubi na kvalitetu,crpi koren bezveze.U medjurednom prostoru ne freziram,vec kosim trimerom.Mnogo cesto vezano.Nepotrebno.I jos nesto.Tesko je okopati malinu,mnogo sporo.Casoron je izvrstan zato.Samo nikako ne treba predozirati.U redu casoron,medjuredno kultivator i zavrsli ste posao.Ali sad ste za casoron zakasnili.
Zdravo svima, evo i ja malo da se ukljucim.
Ja i suprug smo posadili 8 ari malina preprosle godine, prve godine su bile odlicne, imali smo lep prinos jedino nam je susa malo presekla rod koji je mogao biti veci ali sad planiramo da kupimo pumpu i da navodnjavamo. E sad, kasno smo pokidali zaperke po savetu ,,iskusnih,, malinara koji su govorili da su mlade i da ce izgurati, ali susa je ucinila svoje i sad su nam ostale kratke i izgledaju gore nego prve godine, mene zanima da li ce to uticati na rod, one su lepo krenule, samo sto su kratke? Unapred hvala. Postavicu i nekih slika uskoro a imam i jos pitanja. Pozdrav.
Zdravo svima, evo i ja malo da se ukljucim.
Ja i suprug smo posadili 8 ari malina preprosle godine, prve godine su bile odlicne, imali smo lep prinos jedino nam je susa malo presekla rod koji je mogao biti veci ali sad planiramo da kupimo pumpu i da navodnjavamo. E sad, kasno smo pokidali zaperke po savetu ,,iskusnih,, malinara koji su govorili da su mlade i da ce izgurati, ali susa je ucinila svoje i sad su nam ostale kratke i izgledaju gore nego prve godine, mene zanima da li ce to uticati na rod, one su lepo krenule, samo sto su kratke? Unapred hvala. Postavicu i nekih slika uskoro a imam i jos pitanja. Pozdrav.
DOPADA MI SE kasnije interventno proredjivanje lastara kako onih koji su previse izrasli tako i onih koji su kasnije i zaostali .A to odraditi nakon berbe i kad se seku rodni (stari) lastari.