Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega gde ima opcija za ratarstvo ?Ljudi ! Tražite dozvolu ako morate da radite i radite bez brige. Dozvolu odobravaju za max 20 dana , ima i opcija za ratarstvo , predsetvena priprema-setva... Čuvajte se ! I radite !
Ma dobio sam ja to na mail odmah. Prva je bila pod brojem 1800, a druga od juce 11000.Danas dobio odgovor....
Поштовани,
Обавештавамо Вас да је Ваш захтев за кретање одобрен и да важи од тренутка одобрења, односно од пријема ове електронске поруке.
Приликом спровођења неопходних агротехничких мера за време забране кретања, неопходно је да са собом понесете важећи идентификациони документ (личну карту) и извод из регистра пољопривредних газдинства на коме је назначено да је пољопривредно газдинство у статусу активно.
Напомињемо да ће свака злоупотреба издате дозволе или непоштовање правила кретања током забране бити најстрожије санкционисана у складу са Законом и Уредбом Владе Републике Србије о проглашењу ванредног стања.
.....e sad moje pitanje je sledece: da li treba i ona potvrda da se odstampa i popuni??? od njih nisam dobio popunjenu vec samo blanko,a gore pise da treba samo lican karta i aktivni status.......sta je tacno???
zikabog......ako jesi validno popunio zahtev onda odmah na email dobijes potvrdu o predatom zahtevu a ako nisi ona nisi dobro popunio,pazi na pismo( lat.ili cirilica) i na ĆČĐŠŽ
Ал онда ћеш оба министра спомињатиUpravo tako. I ja već počeo da spominjem našeg ministra, kad ono prc. Prijatno iznenađen. Sutra idem u selo i jedva čekam da me neko zaustavi dok budem išao ka selu, pa da se malo pravim važan, u ovim godinama. Ako me privedu u MUP opet ću spominjati ministra.