Radna dozvola

Tako ce i biti sad sam u prvu pa se nadam da sejem malo kad odem kuci i sutra pre druge

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Dozvola važi samo za jednu opštinu jer prilikom popunjavanje zahteva ima mogućnost upisanja samo jendne opštine!?

Ljudi ! Tražite dozvolu ako morate da radite i radite bez brige. Dozvolu odobravaju za max 20 dana , ima i opcija za ratarstvo , predsetvena priprema-setva... Čuvajte se ! I radite !
Kolega gde ima opcija za ratarstvo ?
Ulazio sam u sajt ministarstva i ima samo za pcele ,stoku i vocarstvo , povrtarstvo i to samo jednodnevne.

Danas dobio odgovor....

Поштовани,

Обавештавамо Вас да је Ваш захтев за кретање одобрен и да важи од тренутка одобрења, односно од пријема ове електронске поруке.

Приликом спровођења неопходних агротехничких мера за време забране кретања, неопходно је да са собом понесете важећи идентификациони документ (личну карту) и извод из регистра пољопривредних газдинства на коме је назначено да је пољопривредно газдинство у статусу активно.

Напомињемо да ће свака злоупотреба издате дозволе или непоштовање правила кретања током забране бити најстрожије санкционисана у складу са Законом и Уредбом Владе Републике Србије о проглашењу ванредног стања.

.....e sad moje pitanje je sledece: da li treba i ona potvrda da se odstampa i popuni??? od njih nisam dobio popunjenu vec samo blanko,a gore pise da treba samo lican karta i aktivni status.......sta je tacno???

zikabog......ako jesi validno popunio zahtev onda odmah na email dobijes potvrdu o predatom zahtevu a ako nisi ona nisi dobro popunio,pazi na pismo( lat.ili cirilica) i na ĆČĐŠŽ

Ja sam takođe poslao zahtev za narednih 20 dana.Kažu da ne treba kod nas na terenu ali ne košta me ništa da budem sigurniji.Poslao sam za oca a sebe naveo kao dodatnog radnika.Potvrde o aktivnom statusu sam izvadio još početkom marta meseca.

Kod nas koga god pitas svi imaju razlicite odgovore, ja pitao prijatelja koji je saobracajac ,komsija zvao dezurnog u SUP-u , a brat od strica pitao u opstini i sva tri odgovora razlicita.
Zato bih i ja poslao zahtev ,zbog svake sigurnosti.

Verovali ili ne, stgla mi potvrda od Ministarstva poljoprivredena mobilni da mi je odobrena dozvola za rad na njivi ali ne ona klasična sa svim mojim podacima, pečat,potpis i ostalo već samo kao poruka i u njoj stoji da je pbavešten i MUP o ovome. Taman sam mislio da sutra ne idem do sela. pa na njivu, sad me ovo poremetilo. Brine me ova naša država koja teško funkcioniše, šta ako me sutra zaustave u kolima na putu do sela i kad pokažem LK,povrdu o aktivnom statusu i ovu potvrdu, policajac kaže da on nije upoznat sa time i onda...eto problema.

I ja dobih danas odobrenje na mail,nije bilo jasno na koji zahtev, jer sam poslao nekoliko ...,probah da okrenem broj i covek se javi,lepo objasni da je bilo zagusenje zbog umrezavanja sa mupom i uhodavanja,da je sada sve u redu i da vazi vise dana.A sledecu da posaljem krajem sledece nedelje(vise ce biti mogucnosti na site) i u slucaju da ide jos neko iz porodice da se napisu njegovi podaci u napomeni i sve u redu.Sledecu da trazim na mesec dana.Iskren da budem bio sam pesimista kao i vecina po pitanju dozvola ,ali ovaj put nisam bio u pravu.

Danas dobio odgovor....

Поштовани,

Обавештавамо Вас да је Ваш захтев за кретање одобрен и да важи од тренутка одобрења, односно од пријема ове електронске поруке.

Приликом спровођења неопходних агротехничких мера за време забране кретања, неопходно је да са собом понесете важећи идентификациони документ (личну карту) и извод из регистра пољопривредних газдинства на коме је назначено да је пољопривредно газдинство у статусу активно.

Напомињемо да ће свака злоупотреба издате дозволе или непоштовање правила кретања током забране бити најстрожије санкционисана у складу са Законом и Уредбом Владе Републике Србије о проглашењу ванредног стања.

.....e sad moje pitanje je sledece: da li treba i ona potvrda da se odstampa i popuni??? od njih nisam dobio popunjenu vec samo blanko,a gore pise da treba samo lican karta i aktivni status.......sta je tacno???

zikabog......ako jesi validno popunio zahtev onda odmah na email dobijes potvrdu o predatom zahtevu a ako nisi ona nisi dobro popunio,pazi na pismo( lat.ili cirilica) i na ĆČĐŠŽ
Ma dobio sam ja to na mail odmah. Prva je bila pod brojem 1800, a druga od juce 11000.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Upravo tako. I ja već počeo da spominjem našeg ministra, kad ono prc. Prijatno iznenađen. Sutra idem u selo i jedva čekam da me neko zaustavi dok budem išao ka selu, pa da se malo pravim važan, u ovim godinama. Ako me privedu u MUP opet ću spominjati ministra.

Upravo tako. I ja već počeo da spominjem našeg ministra, kad ono prc. Prijatno iznenađen. Sutra idem u selo i jedva čekam da me neko zaustavi dok budem išao ka selu, pa da se malo pravim važan, u ovim godinama. Ako me privedu u MUP opet ću spominjati ministra.
Ал онда ћеш оба министра спомињати

Послато са Mi 9T помоћу плуга

Ја сам покушао сад да поднесе захтев, међутим, траже се катастарске парцеле.
Па јел су они нормални?
Ја имам 100 парцела, на сто страна.

Ja sam malo pre podneo, prihvatio sistem, a napisao sam gde su brojevi parcela - veliki broj usitnjenih parcela-

Rabadzija tvoji podaci su prosledjeni u sup oni kada te zaustave proveravaće na osnovu tvojeg JMBG. dali imas dozvolu kretanja, tako da nemoras nista da stampaš.
Ja sam juče isto dobio potvrdu. Samo moram proveriti do kada mi vazi pošto sam vise puta podnosio zahtev.

Nazad
Vrh