Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E ovde, ali slaba vajda. Ja sam podneo pre 10 dana prvi put. Za dva dana vec isticu datumi, a odgovora nema. Juce sam podneo drugi put.Регистар извозника - Управа за заштиту биља - МПЗЖС Републике Србије
Registar izvoznika voća i povrćaagromere.registar-uzb.rs
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Naravno sve okruge selektujes.Pocetak zabrane kretanja je u 13 h subotom i od tada ti vazi dozvola.Pre 13 h ti ne treba nikakva dozvola.Nije mi jasno,početak radova ,ima opcija od 13 h pa na dalje .Šta da radim do 13 ?Ili opcija izaberi okrug .Neće da selektuje Severnobanatski ,nego ih sve upiše ?
A koji MUP da zovemo? Opstine prebivaliste ili? Ne znam u cijoj nadleznosti je ovaj posao? HvalaAko neko ne dobije dozvolu na mejl u roku od 48 sati od elektronski poslate prijave,treba da zove u stanicu policije da proveri da li je ipak prijavljen za kretanje tokom trajanja zabrane.Tako su meni rekli.Sada je sistem umrezen sa MUP-om pa bi to trebalo da ide brze.
Reci mi druze molim te kad si podneo zahtev? Ja juce ujutru rano pa da znam kad da ocekujem odgovor. Nema ga jos.Do 13 h. se podrazumeva da možeš.Selektuj severnobanatski i ostale,đuture.Meni jutros prihvatili zahtev,tj. dobio mail.
Po prebivalistu.A koji MUP da zovemo? Opstine prebivaliste ili? Ne znam u cijoj nadleznosti je ovaj posao? Hvala
Jutros oko 9 i odmah dobio odgovor,da je zahtev primljen.Probao sam i sinoć ali nisam dobio nikakav odgovor.Reci mi druze molim te kad si podneo zahtev? Ja juce ujutru rano pa da znam kad da ocekujem odgovor. Nema ga jos.
Juce posle podne.Pre 7 dana sam podneo prvi zahtev,za koji nisam nikada ni dobio odgovor,a nisam ni proveravao u policiji da li su odobrili,mada cisto sumnjam.Za juce jos nemam odgovor.Reci mi druze molim te kad si podneo zahtev? Ja juce ujutru rano pa da znam kad da ocekujem odgovor. Nema ga jos.