Radna dozvola

Da li je nekom poljoprivredniku napisana kazna?

I ja juče oko 18.00h bo na njivi pored lokalnog puta. Pandur naišao sa kolima, polako prošao da vidi ko je u traktoru, podigao ruku-javio mi se, i ja njemu i produžio je dalje. Izađem iz traktora da očistim zemlju koja je pala sa spremača na put, kad evo ti njega, vraća se. E rek'o sad sam nahebo. Međutim, opet me pozdravio i produžio. A bio sam ubeđen da će me napušavati, ali eto, ništa.
---------------------------------
A za danas sam i ja čuo od drugara da je zabranjeno posle 17 ali vidim dosta nas je bilo u ataru do 20.

Ja sam pokusao da zovem jer treba da selimo pcele koje su drugom mestu i naravno nisam uspeo da dobijem vezu,onda sam otisao u SUP i tamo su mi rekli da mogu slobodno da radim svoj posao,meni je to dovoljno :ppozdrav:
Sta sad raditi u tom intervalu subota od 13 do ponedeljka do 05h? Izlaziti ili ne, dal vaze te interne dozvole koje vaze razlicito od grada do grada?

Ja kad imam da radim,radicu koliko budem morao,ni sebe ni druge ne ugrozavam,najbolje da ostavimo njive ne uradjene zbog nekog tamo idiota koji smislja pravila. Bitno da se bave time,kad ce Beogradske gospodje da setaju civave i pudlice,a poljoprivrednike vise ni ne spominju.

Ja kad imam da radim,radicu koliko budem morao,ni sebe ni druge ne ugrozavam,najbolje da ostavimo njive ne uradjene zbog nekog tamo idiota koji smislja pravila. Bitno da se bave time,kad ce Beogradske gospodje da setaju civave i pudlice,a poljoprivrednike vise ni ne spominju.
Ааа и то су добили да шетају накинђурене пудлице, по речима преЦедника "од 23 до 001" с тим да у суботу стартује......значи посела по комшилуку у време изласка у провод да неки могу и да се упуте у кривојеб

Послато са Mi 9T помоћу плуга

Не могу да верујем да 30000 псећих залуђеника се побуни и добију дозволу за шетњу кућних љубимаца,а колико има нас пољопривредника и нисмо у стању да се изборимо за наша права већ као криминалци морамо да се шуњамо по атару.

Не објављују они одмах све, ипак је пре пар сати тек то саопштено јавно, нису баш екстра брзи.
Ја мислим да ће већ бити сутра објава, али ако и ништа не објаве, онда остаје оно што је задње објављено важеће....а задње је до 20 часова.

Послато са Mi 9T помоћу плуга

Не могу да верујем да 30000 псећих залуђеника се побуни и добију дозволу за шетњу кућних љубимаца,а колико има нас пољопривредника и нисмо у стању да се изборимо за наша права већ као криминалци морамо да се шуњамо по атару.
To samo oslikava situaciju koliko smo složni i nisko pali, nažalost jedan drugog gledamo kao konkurenciju a o kojekakvim udruženjima nevredi ni trošiti tastaturu, svako vodi vodu na svoju vodenicu.

To samo oslikava situaciju koliko smo složni i nisko pali, nažalost jedan drugog gledamo kao konkurenciju a o kojekakvim udruženjima nevredi ni trošiti tastaturu, svako vodi vodu na svoju vodenicu.
Jeste gde su sada nema ni Grubanova na tv nije se valjda i on pridruđio zgadiji,a ono govance sa severra neću ni da spominjem.

Nazad
Vrh