Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam danas oko 5-6 isao na prskanje.
Sta sad raditi u tom intervalu subota od 13 do ponedeljka do 05h? Izlaziti ili ne, dal vaze te interne dozvole koje vaze razlicito od grada do grada?Ja sam pokusao da zovem jer treba da selimo pcele koje su drugom mestu i naravno nisam uspeo da dobijem vezu,onda sam otisao u SUP i tamo su mi rekli da mogu slobodno da radim svoj posao,meni je to dovoljno
Ааа и то су добили да шетају накинђурене пудлице, по речима преЦедника "од 23 до 001" с тим да у суботу стартује......значи посела по комшилуку у време изласка у провод да неки могу и да се упуте у кривојебJa kad imam da radim,radicu koliko budem morao,ni sebe ni druge ne ugrozavam,najbolje da ostavimo njive ne uradjene zbog nekog tamo idiota koji smislja pravila. Bitno da se bave time,kad ce Beogradske gospodje da setaju civave i pudlice,a poljoprivrednike vise ni ne spominju.
To samo oslikava situaciju koliko smo složni i nisko pali, nažalost jedan drugog gledamo kao konkurenciju a o kojekakvim udruženjima nevredi ni trošiti tastaturu, svako vodi vodu na svoju vodenicu.Не могу да верујем да 30000 псећих залуђеника се побуни и добију дозволу за шетњу кућних љубимаца,а колико има нас пољопривредника и нисмо у стању да се изборимо за наша права већ као криминалци морамо да се шуњамо по атару.
Jeste gde su sada nema ni Grubanova na tv nije se valjda i on pridruđio zgadiji,a ono govance sa severra neću ni da spominjem.To samo oslikava situaciju koliko smo složni i nisko pali, nažalost jedan drugog gledamo kao konkurenciju a o kojekakvim udruženjima nevredi ni trošiti tastaturu, svako vodi vodu na svoju vodenicu.