Gost 16052020
Član
Kako bi to funkcionisalo? Kako bi kupili hleb?Veceras najavljena moguca totalna zabrana kretanja, tj 24 sata policijski cas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako bi to funkcionisalo? Kako bi kupili hleb?Veceras najavljena moguca totalna zabrana kretanja, tj 24 sata policijski cas.
Kupili juce brasno,kvas...sta se radi sa tim? Kakva su iskustva?Koristio je neko? (objava plavuse sa instagrama)A brasno i kvasac padaju sa neba i pece se na suncu
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Zahtev moze da se dobije na 7 danaMeni je malo loša odluka da svaki zahtev važi samo za taj dan, a zahtev šalješ rnije i dobijaš odgovor tek za 48 h. Sam Nedimović je rekao da svako treba ima uz sebe potvrdu da je registrovano gazdinstvo, karticu od banke i da tako može proći. A šta ako i dobiješ dozvolu za neki dan da možeš da ideš a baš tog dana se pogorša vreme pa ne možeš? Bolja je ideja da se da dozvola na nedelju dana. Onda može i da se sve isplanira pa i da se obave svi poslovi od 05 do 17h. Ili ako baš neko mora do 20h. ali to su samo ovi koji idu traktorima po ataru. Mi koji idemo svojim kolima do svog imanja, gde na m je mehanizacija treba da svaki dan obavimo do 17h, odnosno do 16h da bi mogli bezbedno da se vratimo kolima do mesta stanovanja. A i da bi se ubrzala procedura dobijanja bilo kakve dozvole onda to treba da rade krizni štabovi u svakom mestu (odnosno kancelarije za poljoprivredu) tako bi se olakšalo samom Ministrarstvu. Naravno svako od nas ne bi trebao ovo da zloupotrebljava ovo pa da se švrćka po ataru i radi neke druge poslove nego samo ovo što treba. Jer ako stvarno uvedu totalnu zabranu 24h onda će stvarno biti teško i niko neće moći napolje. Iako je poljoprivreda JAKO bitna.
Nije bankovna već baš gazdinska sa br. gaz. i imenom nosioca ,nisam je dobio.Meni je malo loša odluka da svaki zahtev važi samo za taj dan, a zahtev šalješ rnije i dobijaš odgovor tek za 48 h. Sam Nedimović je rekao da svako treba ima uz sebe potvrdu da je registrovano gazdinstvo, karticu od banke i da tako može proći. A šta ako i dobiješ dozvolu za neki dan da možeš da ideš a baš tog dana se pogorša vreme pa ne možeš? Bolja je ideja da se da dozvola na nedelju dana. Onda može i da se sve isplanira pa i da se obave svi poslovi od 05 do 17h. Ili ako baš neko mora do 20h. ali to su samo ovi koji idu traktorima po ataru. Mi koji idemo svojim kolima do svog imanja, gde na m je mehanizacija treba da svaki dan obavimo do 17h, odnosno do 16h da bi mogli bezbedno da se vratimo kolima do mesta stanovanja. A i da bi se ubrzala procedura dobijanja bilo kakve dozvole onda to treba da rade krizni štabovi u svakom mestu (odnosno kancelarije za poljoprivredu) tako bi se olakšalo samom Ministrarstvu. Naravno svako od nas ne bi trebao ovo da zloupotrebljava ovo pa da se švrćka po ataru i radi neke druge poslove nego samo ovo što treba. Jer ako stvarno uvedu totalnu zabranu 24h onda će stvarno biti teško i niko neće moći napolje. Iako je poljoprivreda JAKO bitna.
Od prosle god vazi verovatno do majaKako dobiti potvrdu o aktivnom statusu za vreme trajanja vanrednog stanja? Trezor verovatno ne radi.
Kupi se na vreme i brasno i kvasac, a pece se u rerni. Dovoljno je svaki drugi dan. Pa nece ni ovo vecno trajati. Malo smo mi razmazeni postali. Nekome je vaznije da popije pice u kaficu i da proseta kera nego opste zdravlje.A brasno i kvasac padaju sa neba i pece se na suncu
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Prilikom obnove gazdinstva podneo sam i zahtev za potvrdu i danas sam postom dobio potvrdu i sta je proslo kroz gazdinstvo.Od prosle god vazi verovatno do maja
Danas otisao i izvadio cak nigde nikoga nije bilo za 5 minutaKako dobiti potvrdu o aktivnom statusu za vreme trajanja vanrednog stanja? Trezor verovatno ne radi.