tesla
Član
Gospodo ja vidim da je taj, koji je "naredio" slanje ovih prijava, već počeo da ostvaruje svoj cilj -" ZAVADI PA VLADAJ ! ! !"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North Army svaka cast!
on nama za 20kj zemlje ko bivsa ministarka dulic psenica nije strateski proizvod,a mleko cemo uviziti
Pogresno si protumacio ja nikoga nisam oslovljavao imenom ,to sto si se ti pronasao u mom komentaru nije moj problem ja sam izneo svoje misljenje iza koga stojim.A bogami imas i ti podrsku kolega nemoj tako,ako sam te uvredio Izvini nije mi to bila namera ali da vidim kako ce ko reagovati jeste ja sam postigao sta sam hteo mada sam to i ocekivao.Sta se desava u nasoj profesiji to to znas jako dobro!i nemoj da se puno jedis,ne brinem ja za tebe e sad samo ko se kako snadje ja sam rekao sta sam ja doziveo i u sta sam se uveriio!A vidim da su te roditelji naucili i lepom ponasanju!!!Grunt mada vidim da imaš podršku pojedinih moderatora( i ostalih zvanja) to ti ne daje za pravo da onako okarakterišeš ili prozivaš pojedine članove poput mene.Ja se osećam prozvanim ali ne i ugroženim u tome.