Ima toga, ali ima i suprotnog. Moja malenkost uopste nema subvencije, niti ih je ikad imala. Isao sam prosle godine na protest, zbog principa i zbog drugih. I tako nas nekoliko koji nemamo subvencije, a protestvovali. Jedan je cak davao traktor ili dva a da cak ni za decu ne koristi onaj dodatak sto drzava daje. Takvi ljudi trebaju da nam budu primer. I ja sam gledao te koji koriste subvencije, ali su tih dana kada se protetvovalo uvek imali neka preca i vaznija posla, iako se tih dana apsolutno u poljoprivredi nista nije radilo. Sada sam naravno ogorceni protivnik ovih takozvanih kazni, i spreman sam opet da protestvujem iako kaznu necu dobiti, niti bilo ko koga ja znam, osim naravno Kisha. E, sad, jeste mi N.Becej daleko, ali ako je neko spreman da protestvuje u Pancevu ili negde u okolini, eto mene opet. Odmah u startu znam da sam u manjini, ali jednostavno stvar principa. Oni koji misle da za nesto treba da se bore, treba to i da urade, ne cekajuci druge. Na kraju, samo svojim primerom mozemo nekoga povuci da uradi slicno. Dakle, ajde braco za mnom, a ne ajde braco ja za vama.