tesla
Član
Gospodo ja vidim da je taj, koji je "naredio" slanje ovih prijava, već počeo da ostvaruje svoj cilj -" ZAVADI PA VLADAJ ! ! !"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogresno si protumacio ja nikoga nisam oslovljavao imenom ,to sto si se ti pronasao u mom komentaru nije moj problem ja sam izneo svoje misljenje iza koga stojim.A bogami imas i ti podrsku kolega nemoj tako,ako sam te uvredio Izvini nije mi to bila namera ali da vidim kako ce ko reagovati jeste ja sam postigao sta sam hteo mada sam to i ocekivao.Sta se desava u nasoj profesiji to to znas jako dobro!i nemoj da se puno jedis,ne brinem ja za tebe e sad samo ko se kako snadje ja sam rekao sta sam ja doziveo i u sta sam se uveriio!A vidim da su te roditelji naucili i lepom ponasanju!!!Grunt mada vidim da imaš podršku pojedinih moderatora( i ostalih zvanja) to ti ne daje za pravo da onako okarakterišeš ili prozivaš pojedine članove poput mene.Ja se osećam prozvanim ali ne i ugroženim u tome.