Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Sta vam je ljudi??? Ko ima 30 godina, i da ne moze da skoci sa 30 na 150 (sa zakupom naravno), pa za njega onda i nije poljoprivreda! Sam sam u slicnoj situaciji, i znam da sam to uradio bez ikakvih mucki, politike i prevara. A ko ima 20 kj, i ne moze da mrdne gore, e taj treba da batali!!! Bez zelje da uzburkam strasti, ali tako je

Upravo si mi skinuo slova sa tastature.Jedino što sam ja figurativno napisao za 20jut jer sam pročitao da neki članovi čitaju između redova pa reko ajde,kad oni se uhvatili ko pijan plota.
Ne vidim čemu sad tolika rasprava oko ničega.Bolje da razmišljamo šta će mo za iduću prizvodnu godinu,šta sejati šta ne i zašto, Urea sve skuplja kao i nafta,poljoprivredni proizvodi sve će biti jeftiniji sledeće godine,arende poskupljuju do nerealne granice e o tome treba da trošimo argumentovane rečenice i mišljenja a ne da se prepiremo da li neko može da za dve godine poveća zemljišni fond za 50 ili 100%.Mi u gradu to nemožemo ali zato ne mogu da tvrdim za okolna sela gde mladi odlaze iz sela i izemlje ima na pretek.

Kolege poljoprivrednici imate na 10 toj strani danasnjeg Kurira lepo objavljenu istinu od strane gdina Sefkerinca(asocijacija poljoprivrednika) ,,KO je poljoprivrednicima obecao DA NECE BITI KAZNJENI ,, prema tome od davnina na ovom forumu ja sam vam tvrdio i govorio ,,istina kad tad ispliva ,,Pozzzz

@zrenjaninac
Otvorio si mi oči da je 20 kj. neprofitabilno.
@talianu
Mislim da je za period od 2 godine nemoguće ostvariti toliki pomak,legalno koliko god da si sposoban.
Ali vidim da se @diklofen ispravio i da taj pomak kod njega traje duže.
I 100% sam siguran da ti nisi sposoban da napraviš dobar kulen.
Sve si u pravu :ppozdrav:

Poslednja izmena:
Ljudi nemojte me pogresno svatiti , al treba da vas kazne , kad niste mogli pregazite te policajce i kad vrh organizacije sad sene oglasava nigde .
Ako vas sad kaznene (pravi razlog kaznjavanja vam je sto niste probili barikade nego ste stojali na njima) sledeci put vam mozda policija i nece stati na put

Nazad
Vrh