Dr.Gruja
Član

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ovi ovakoOvi to ovako rade:
[video]http://smedia.hr/vesti/vest/81034/Indija-Ekonomska-kriza-Visoke-cene-Osamario-ministra-Indija-Kada-ministar-popije-samarcinu-VIDEO.html[/video]
Svi to bolje rese nego mi....
Na subotnjem skupu 100p+ sto se kod nas organizovao,bilo je ljudi,koji su se cak i podsmevali nama koji smo dobili kazne.
Е, па чланство се плаћа (ми би нпр. само НАТО-у морали да плаћамо годишње 370 мил.$). Сад треба да враћају дугове Грка...Čudno. Zašto Bugari protestuju kad su u evropsku uniju, pa valjda bi trebalo da im je bolje.
Sebe vidim u tvom postu.Danima čitam žalopojke pojedinih članova što se protesta tiče.Ako niste napravili saobraćajni prekršaj,ugrožavanje javnog reda i mira nema se na osnovu čega naplatiti kazna.Idite kod sudije i tamo čujte za šta Vas terete.
Bio sam učesnik protesta i pobornik toga.To sam još uvek i ne želim da me pogrešno shvatite.Niko nikoga nije terao da uzme učešće i izađe na ulice.Sad dali je lud onaj ko je išao i pet dana sedeo po traktorima ili onaj što je sedeo kući i to gledao na TV je vrlo diskutabilna stavr.Ja imam više od 30 ha i išao sam PREVASHODNO sebe radi.Smatram da sam svoju savest time bar na malo umirio i iću opet ako bude protesta.