Dr.Gruja
Član
Trebalo bi pitati našeg ministra da li su dobijali prekršajne prijave i taksisti kada su blokirali Beograd, profesori kad su štrajkovali, policija kad je štrajkovala, itd. itd itd. ................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ovi ovakoOvi to ovako rade:
[video]http://smedia.hr/vesti/vest/81034/Indija-Ekonomska-kriza-Visoke-cene-Osamario-ministra-Indija-Kada-ministar-popije-samarcinu-VIDEO.html[/video]
Svi to bolje rese nego mi....
Na subotnjem skupu 100p+ sto se kod nas organizovao,bilo je ljudi,koji su se cak i podsmevali nama koji smo dobili kazne.
Е, па чланство се плаћа (ми би нпр. само НАТО-у морали да плаћамо годишње 370 мил.$). Сад треба да враћају дугове Грка...Čudno. Zašto Bugari protestuju kad su u evropsku uniju, pa valjda bi trebalo da im je bolje.
Sebe vidim u tvom postu.Danima čitam žalopojke pojedinih članova što se protesta tiče.Ako niste napravili saobraćajni prekršaj,ugrožavanje javnog reda i mira nema se na osnovu čega naplatiti kazna.Idite kod sudije i tamo čujte za šta Vas terete.
Bio sam učesnik protesta i pobornik toga.To sam još uvek i ne želim da me pogrešno shvatite.Niko nikoga nije terao da uzme učešće i izađe na ulice.Sad dali je lud onaj ko je išao i pet dana sedeo po traktorima ili onaj što je sedeo kući i to gledao na TV je vrlo diskutabilna stavr.Ja imam više od 30 ha i išao sam PREVASHODNO sebe radi.Smatram da sam svoju savest time bar na malo umirio i iću opet ako bude protesta.