Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Ja sam uvek za izbore ali ne sa Tadićem, Đilasom, Marinikom, Milivojevićem....Žutica je opasna bolest....Da je pametan ovaj bi raspisao bi izbore i gotovo...Takođe ne mogu da se složim sa pravljenjem promocije preko tih mrtvih ljudi iz Novog Sada,to su mogla da budu bilo čija deca, blokiranje ulica i slično, odavanje počasti i slično...pravo mesto za blokadu su zgrada Vlade, Parlamenta, Palata Srbije,Predsedništvo... Realno,ova sadašnja vlast je za sve vodila računa sem za poljoprivredu...
U bogatiću je u zadnjih par meseci prijavljeno preko 1000 novih stanovnika iz bih...a tako je svuda...uvertira za postene izbore

U bogatiću je u zadnjih par meseci prijavljeno preko 1000 novih stanovnika iz bih...a tako je svuda...uvertira za postene izbore
Управо због оваквих ствари треба јака чврста опозиција Студенти да је формирају наравно иначе бојим се да су џабе корачали...Први ћу гласати против СНС-а али морам да знам за кога?Колективну владавину неке групације људи који би доносили одлуке смо имали и знамо како смо прошли.

Управо због оваквих ствари треба јака чврста опозиција Студенти да је формирају наравно иначе бојим се да су џабе корачали...Први ћу гласати против СНС-а али морам да знам за кога?Колективну владавину неке групације људи који би доносили одлуке смо имали и знамо како смо прошли.
kako prolaziš sa jakim liderom

Kako je sada dinar stabilan? Tada su pojedini preko stranke odnosno DS dobijali kredite u domaćim bankama koje su potom otiske u stečaj,poput Agrobanke, Razvojne banke,Srpske banke itd....Koje uzgred nikada nisu vratili, samo je Farmakoma MB proneverio 500 miliona eura....Znači Tadić nazove banku ili Mirko Cvetković i naloži da se nekome da kredit bez ikakve provere ili garancije, i mislili su da tako može da funkcioniše država u nedogled??
to sada nije slučaj

Ja sam uvek za izbore ali ne sa Tadićem, Đilasom, Marinikom, Milivojevićem....Žutica je opasna bolest....Da je pametan ovaj bi raspisao bi izbore i gotovo...Takođe ne mogu da se složim sa pravljenjem promocije preko tih mrtvih ljudi iz Novog Sada,to su mogla da budu bilo čija deca, blokiranje ulica i slično, odavanje počasti i slično...pravo mesto za blokadu su zgrada Vlade, Parlamenta, Palata Srbije,Predsedništvo... Realno,ova sadašnja vlast je za sve vodila računa sem za poljoprivredu...
ti si izgleda za dirigovane izbore ko može ko nemože nisam video da nemogu trio aleksandra vučić vulin šešelj. daćić. nepravi se promocija preko mrtve dece već se traži odgovornost ili to netreba.kad je popularni lopov đilas pravio mostove pupinov preko save bilo je tri u jedan.za vreme vučića vrednost je porasla na 5/1.uz to ide izuzetna stručnost i kvalitet .pad nastrešnjice koja uz put plaćena a po rečima prvorođenog nije rekonstrisana.

Mene brine pucanje tog topa u trenutku kad narod mirno stoji odaje postu nastradalima neko je pucao na decu omladinu i miran narod to je mogao biti pravi top ili mitraljez streljas pucas na decu, nit su skakali lomili tukli se znaci mirno su stajali meni je to strasno.
Neko kaze nije bio top, ima snimak gde par ljudi napusta masu trceci. Zasto ako nije nista?

Neko kaze nije bio top, ima snimak gde par ljudi napusta masu trceci. Zasto ako nije nista?
Cerka od calovog kolege tu u masi bila, izdvojila se negde posle i zvala oca, kaze covek dete jeca, ne moze da se smiri niti zna sta se desilo i konstantno ponavlja, "tata oni su hteli da nas pobiju".

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ako je na protestu bilo milion ljudi, toliko je opozicija dobila glasova na zadnjim izborima 2023. godine... Sadašnji vladajući su dobili oko 2 miliona glasova... Naravno da su izbori najbolja opcija ali ne vidim uspeh ako se izbori raspišu, opozicija ne reformiše ništa,opet nastavi po starom ( nekih 10 lista,svadje, gluposti) i sadašnji vladajući ponovo skrpe neku većinu....Ja to sve vreme govorim...
Cekaj prijatelju, ako je opozicija na zadnjim izborima dobila milion a ovi 2 mil glasova , jel ti mislis da se nista nije promijenilo ,da bi odnos bio isti? Onda sve ovo nema efekta. Ako ti nisi promijenio misljenje neznaci da nije ni masa drugih ljudi.

E ta zaprska moze pokvariti jelo.Ne mora da znaci ali moze biti.Svaki dan sam blizi tome da se ide na izbore pa da vidimo gde smo kao stanovnici ove drzave.Ako su tacne procene da je bilo preko milion ljudi na protestima pa jos nas 500k koji nismo bili valjda ce jos neko da se pridruzi.Bar ce se videti na cemu smo

Cekaj prijatelju, ako je opozicija na zadnjim izborima dobila milion a ovi 2 mil glasova , jel ti mislis da se nista nije promijenilo ,da bi odnos bio isti? Onda sve ovo nema efekta. Ako ti nisi promijenio misljenje neznaci da nije ni masa drugih ljudi.
Nisi me razumeo, opozicija je dobila milion glasova, SNS plus SPS su dobili skoro dva miliona....Znači ,da opozicija mora da digne svoju lestvicu gore, ako hoće nešto da uradi.. https://sr.wikipedia.org/wiki/Парламентарни_избори_у_Србији_2023.

Nazad
Vrh