Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Jos nesto. Licno sam impresioniran ponasanjem studenata. Drugaciji su ovi mladi ljudi ,neki dtugi razum. Primjera radi pred skupstinom ,u najvecoj guzvi su napravili koridor za minut. Jedna djevojka bila pored mene ,redar , javise na telefon nesto, samo rece ovom do sebe moramo da napravimo koridor. Krenuse da se hvataju za ruke ,kazu ljudi pomjerite se, al dzaba , .. Kaze ova " ljudi moramo da napravimo koridor , ja pokusavam ,nikako mi ne uspeva" ??
Kaze jedan lik iz publike tu , grmalj , " kakav crni koridor ,vidis da stojimo na prstima"
Ona rece "ajde da mi pomognes da budes redar " Gledamo , odjednom vec mu dade prsluk , povatase se za ruke , 2 trake ,malo ledjima i otvori se prolaz za minut.
Drugi slucaj , prelazimo Brankov most. Mi dosli odozdo pa uz stepenice na most. Njih dvoje pustaju tolku masu uz stepenice na svakih par minuta po vecu grupu i zaustave . Raja dole dreci , vicu pustajte , nismo dosli da stojimo ovde . Oni, kao nemogu svi odjednom srusice se most , jet vecina ide gore kolovozom.
Vice njoj lik odozdo ,ne seri ,ja sam gradjevinski inzenjer , moze , rece nekih stotina tona .
Kaze ona , mora da znate kad su pjesaci u hodanju ili trcanju u pitanju da je masa puta 5 ?
Smiri se ovaj ...itd

Ovako nije bilo zadnjih koliko godina? Počelo je nešto da se dešava, narod se budi. Sve što ima početak ima i kraj, a žvalonjina kriva je premašila pik, i polako ali sigurno ide prema dnu. Itekako tu ima ljudi u pozadini sposobnih za dalje vođstvo samo polako, sve će doći na svoje.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ja se tome iskreno nadam.

Licno mislim da je vreme za ustupke i jedni i drugih da se sedne za sto i pregovara.
Studenti odnosno protesti posle ovog nemaju kud osim u radikalizaciju protesta uspeli su da okupe narod pored svih opstrukcija vlasti i da ovezbede miran protest bez zrtava itd... Svaka cast naklon do zemlje studentima i narodu treba se odati priznanje. Ali narod sad ocekuje rezultate sta je sledeći potes koji mogu preduzeti protiv vlasti.
Mislim da je i sam Vucic shvatio da je juce dosla masa ljudi ja mislim da je bilo vise od 500 hiljada bez obzira na razne opstrukcije bombe u vozu itd koje su doprinele da se narod jos vise mobilise i dodje. Na njegovom mestu prvo bi otpustio sve savetnike koji su mu davali ove glupe ideje tipa traktori lazni studentti, sve to jos danas bi naredio da se ukloni, kerove sa pinka informera hepija malo ucutkao jer je ovaj protest nije opozicija nego narod. Nadam se da je uvedeo da i medju sns redovima nema na koga da se osloni da niko nece da ga brani vec da ga koristi, taj kontra miting nema sad smisla 28 marta nista mu nece doneti. Vreme je da sednu za sto i da se nadje kompromis i da i Vucic i Studenti dobiju ponesto izadju kao dobitnici iz ovog svega

Јучерашња догађања сигурно нису остала непримећена барем по Европи. Је л' неко регистровао неке званичне реакције из Француске, Немачке и слично, али из њихових институција и званичних лица, а не медија и друштвених мрежа?

Мани зајебанцију (иако би и мени, да сам из Румуније, било јако увредљиво да на мене гледају као на лопова и џепароша), али мене интересује да чујем шта кажу ови што тапшу Вучића по рамену, Макрон, Шолц и екипа која има у рукама власт. Пост на "твитеру" овог аустријанца не рачунам да је нешто више од поста на "твитеру".

ОК Радашине, данас је недеља, па да кажеш, не раде данас, да би изашли са.... нечим. Ако то изостане сутра-прекосутра, онда су неке ствари јасније, тј. могу да се потврде старе сумње.

Па остаје питање ко је онда платио све ово. Каже вођа све ће да објави. Ако није запад, није ни исток ...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Момо, ниси испратио вођино обраћање. Биће добар сценарио за балкански шпијун 2 ...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

ОК Радашине, данас је недеља, па да кажеш, не раде данас, да би изашли са.... нечим. Ако то изостане сутра-прекосутра, онда су неке ствари јасније, тј. могу да се потврде старе сумње.
Ma nema ništa od toga, odgovara im on trenutno. Sve što zatraže, samo njemu narede i to je rešeno! Kakve institucije, vlada, skupština, kakav Ustav...
To oni zovu - STABILOKRATIJA.

Kao ekonomista, na to bih gledao sa vedrije strane jer je u tom slučaju došlo do priliva stranog kapitala u našu zemlju.

Ne znam više ni sam šta je rešenje, veruj mi. A poprilično sam uključen u razna dešavanja po ovom pitanju, čak i prilično aktivan. Imam i dosta info iz prve (prave) ruke - pa tek sada ne znam šta i kako

Jedno sam zaključio - blago ovima što istinski veruju njemu i Pinku. Njima je do jaja! Prelep osećaj - napredujemo, cvetamo, mrze nas jer smo najjači, tigar, putevi, fabrike, čuda, мuda.

Šta ja imam od svega ovoga što znam? Ništa, samo sekiraciju i loš osećaj u stomaku.
Naravoučenije - blago glupima ovde (i još ponegde).
I lopovima, ko to ume

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh