DraleTD
Član
Ово је анти дрон пушка користили су је да не би могло дроновима да се сними, колика је маса људи била у Београду. Мада је шизоје изјавио да су њега штитили јер како он да изађе на бину и да га неко скења са дроном од 1000е.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ово је анти дрон пушка користили су је да не би могло дроновима да се сними, колика је маса људи била у Београду. Мада је шизоје изјавио да су њега штитили јер како он да изађе на бину и да га неко скења са дроном од 1000е.
kakvo pitanj .pa zar od ovoliko mladih ljudi koji mesecima istrajavaju u svojoj borbi za demokratske ciljeve koji su spremni ovo organizovati maestralno na miran način izvesti ti se pitaš posle njega. pa mladost dokazali su seМораће мало озбиљнија Политичка прича да се прави за ове на власти,да би отишли.Људи су у реду маса,протести али као што сам писао КО после њега на жалост одговора нема а резултате гледамо...Само да не ојачају још више после ових протеста и свега.
Druze sta te muci, posle njega,evo ja I ti,probamo ako neide neka dodju drugi. Evo ja sam cist niko mi nije zaposlen ni u jednoj firmi,pogotovo u drzavnoj,pogotovo ovi koji su zaposleni poslednjih 10 godina,tu nije moglo bez, zna se cega,u drzavnu firmu.Мораће мало озбиљнија Политичка прича да се прави за ове на власти,да би отишли.Људи су у реду маса,протести али као што сам писао КО после њега на жалост одговора нема а резултате гледамо...Само да не ојачају још више после ових протеста и свега.
Звучни топ шаље импулс нема везе са звуком аларма.
Ako je to taj top, ovo kao jači alarm, ovo nije nista.
Ali prijatelju moj, NE MOŽEMO ti i ja da ga pobedimo na izborima u tome je problem.Druze sta te muci, posle njega,evo ja I ti,probamo ako neide neka dodju drugi. Evo ja sam cist niko mi nije zaposlen ni u jednoj firmi,pogotovo u drzavnoj,pogotovo ovi koji su zaposleni poslednjih 10 godina,tu nije moglo bez, zna se cega,u drzavnu firmu.
Više mislim da je kao neka velika mikrotalasna pećnica....Tako nešto je se moglo nabaviti samo u tri zemlje sveta: Izrael,Amerika i Rusija.Звучни топ шаље импулс нема везе са звуком аларма.
Nemoj to porediti sa bugarskim vozovima,JP i ostalim ucenjenim glasačima.On vlada sa manjinom.I uvek je bilo dokaza za nepravilnosti ali to je sve pojeo vuk magarca.On smatra da je juče pobedio samo ne znam koga.Sad će se videti 28 da opet neće biti prevoza jer će sve trebati za potrebe stranke.Onda neće MUP proceniti da je bezbednost ugrožena.sve si savršeno u pravu. pitanje je kako tu nadmoć dovesti do rezuliaia u ovom sistamu .i olimpik u kupu šampiona protiv zvezde je bio daleko nadmoćniji pa nije osvojio kup
kada ćemo se osloboditi magarčineNemoj to porediti sa bugarskim vozovima,JP i ostalim ucenjenim glasačima.On vlada sa manjinom.I uvek je bilo dokaza za nepravilnosti ali to je sve pojeo vuk magarca.On smatra da je juče pobedio samo ne znam koga.Sad će se videti 28 da opet neće biti prevoza jer će sve trebati za potrebe stranke.Onda neće MUP proceniti da je bezbednost ugrožena.
Hoćeš glasati za žvalonju na sledećim izborima ako ne bude protiv kandidata koji ti se sviđa?Ali prijatelju moj, NE MOŽEMO ti i ja da ga pobedimo na izborima u tome je problem.