Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Ово је анти дрон пушка користили су је да не би могло дроновима да се сними, колика је маса људи била у Београду. Мада је шизоје изјавио да су њега штитили јер како он да изађе на бину и да га неко скења са дроном од 1000е. 🤣

Мораће мало озбиљнија Политичка прича да се прави за ове на власти,да би отишли.Људи су у реду маса,протести али као што сам писао КО после њега на жалост одговора нема а резултате гледамо...Само да не ојачају још више после ових протеста и свега.

Мораће мало озбиљнија Политичка прича да се прави за ове на власти,да би отишли.Људи су у реду маса,протести али као што сам писао КО после њега на жалост одговора нема а резултате гледамо...Само да не ојачају још више после ових протеста и свега.
kakvo pitanj .pa zar od ovoliko mladih ljudi koji mesecima istrajavaju u svojoj borbi za demokratske ciljeve koji su spremni ovo organizovati maestralno na miran način izvesti ti se pitaš posle njega. pa mladost dokazali su se

Користиће то свака друга власт.Причајте шта хоћете гад нема конкуренцију на нашој политичкој сцени и то је то.Људима треба вођа јел сте слепи јбт!Ово зло мора да оде ту приче нема само треба сагледати ствари такве какве јесу...

Jel se sećate vi koliko je jaku opoziciju imao Milošević i ceo svet protiv sebe, a opet smo ga jedva skinuli. Ovaj nema opoziciju, ceo svet ga ili podržava, ili ćuti na njegove gluposti.
Mnogo dobra stvar su ovi mladi ljudi, nisam mogao ni da sanjam da nam se nešto tako lepo moglo desiti u Srbiji. Međutim, bez jakih političkih oponenata - nema smene.

A ovi što pozivaju na krvoproliće...

Ma ništa, živeli

Druze sta te muci, posle njega,evo ja I ti,probamo ako neide neka dodju drugi. Evo ja sam cist niko mi nije zaposlen ni u jednoj firmi,pogotovo u drzavnoj,pogotovo ovi koji su zaposleni poslednjih 10 godina,tu nije moglo bez, zna se cega,u drzavnu firmu.

Druze sta te muci, posle njega,evo ja I ti,probamo ako neide neka dodju drugi. Evo ja sam cist niko mi nije zaposlen ni u jednoj firmi,pogotovo u drzavnoj,pogotovo ovi koji su zaposleni poslednjih 10 godina,tu nije moglo bez, zna se cega,u drzavnu firmu.
Ali prijatelju moj, NE MOŽEMO ti i ja da ga pobedimo na izborima u tome je problem.

Da li postoji mogućnost da se u temi nastavi pisanje o protestnim vožnjama traktorom radi poboljšanja stanja za poljoprivrednike?

Čisto da bude u skladu sa naslovom teme.

Ovi u pokušaju, analitičari, političari, generali, veterani, opozicija, ćaciji, lojalisti, selektori reprezentacije, studenti i slični imaju temu Chat 17 na forumu da tamo nastave pisati svoje, analize, predloge, komentare, kritike, savete i slično.

Čisto da se ovde ne ide u offtopic.

U 11-tom minutu tisine su upotrebili taj top. Narod krenuo bezati i sklanjati se. Mi smo bili 150m od Idea London ka Slaviji gde kazu da je bio taj top. Nista nisam osetio sem sto me masa ljudi odgurala par metara. Istovremeno krecu kamenice sa zgrada u tim trenucima na narod blizu Pionirskog parka. Sto znaci organizovano je simultano da se izvrsi strah na 2 tacke. Studenti su rekli da je skup zavrsen i povukli smo se.

O tome koliko je bilo ljudi ne znam, samo znam da smo Brankov most prelazili 4h i kad god pogledas ispred ili iza sebe nepregledna reka ljudi.

Protestanti juce su obican narod, mlad svet oni nisu spremni u konflikt sa ekipom sto je bila u Pionirskon parku. Niti treba da idu ikada blizu tih odrona drustva naseg. Nijedan um ove drzave ne sme stradati od nekog pajsera sto je u zamenu za robiju dobiju nanogicu i usluga za uslugu da bije narod kad je potrebno strah sejati.

sve si savršeno u pravu. pitanje je kako tu nadmoć dovesti do rezuliaia u ovom sistamu .i olimpik u kupu šampiona protiv zvezde je bio daleko nadmoćniji pa nije osvojio kup
Nemoj to porediti sa bugarskim vozovima,JP i ostalim ucenjenim glasačima.On vlada sa manjinom.I uvek je bilo dokaza za nepravilnosti ali to je sve pojeo vuk magarca.On smatra da je juče pobedio samo ne znam koga.Sad će se videti 28 da opet neće biti prevoza jer će sve trebati za potrebe stranke.Onda neće MUP proceniti da je bezbednost ugrožena.

Nemoj to porediti sa bugarskim vozovima,JP i ostalim ucenjenim glasačima.On vlada sa manjinom.I uvek je bilo dokaza za nepravilnosti ali to je sve pojeo vuk magarca.On smatra da je juče pobedio samo ne znam koga.Sad će se videti 28 da opet neće biti prevoza jer će sve trebati za potrebe stranke.Onda neće MUP proceniti da je bezbednost ugrožena.
kada ćemo se osloboditi magarčine

Ovako nije bilo zadnjih koliko godina? Počelo je nešto da se dešava, narod se budi. Sve što ima početak ima i kraj, a žvalonjina kriva je premašila pik, i polako ali sigurno ide prema dnu. Itekako tu ima ljudi u pozadini sposobnih za dalje vođstvo samo polako, sve će doći na svoje.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh