Sapatnik
Član
Деца не иду или имају по један час дневно да ли основна или средња школа. Наставља се.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Поготово црнокожи зулу ратници.Svi vi ratnici da me zaobiđete u skokovima, samo napred.
Колико ми се чини ти ниси ишао јер си се бојао да ће бити батињања, па да не добијеш и ти коју преко лабрње?!iiiii nistaaaaaa..... kako volim sto nisam isao hahaha
Pretpostavljam da Italijani imaju jake predstavnike pojedinih privrednih grupacija,SINDIKATE,...pa kad neko u njihovoj vladi ili ministarstvu ne radi kako valja a Sindikati ocekuju,ti isti predstavnici priprete strajkovima ili sl...Pa pogledajte u Italiju vlade se menjaju kao carape, pa sta onda
Brate jesi moj sremac,ali nemoj molim te koristiti te naprednjacke fore. Zuti ovo zuti ono,niko ih sada ne spominje u ovoj prepisci,niti zelim da ih soominjem I da I'm dajem na znacaju uopste. Ja sam samo napisao da su ovi, posledica svih nas, a to sto sada neke istina zulja,pa se odmah vataju neceg to je nesto drugo. Budimo ljudi!Заборавио си једну ствар а то је да је ово горе што си навео постулат Жутих...јбг свидело се овим шљаму па наставили.Деца и Студенти ће свакако бити носиоци ове Државе како год!А ми ћемо добро прелиставати шта смо писали.
institucije što trže studenti. zakon koji se poštujePretpostavljam da Italijani imaju jake predstavnike pojedinih privrednih grupacija,SINDIKATE,...pa kad neko u njihovoj vladi ili ministarstvu ne radi kako valja a Sindikati ocekuju,ti isti predstavnici priprete strajkovima ili sl...
O čemu ti pričaš, ovi sada su došli jer smo mi 2012. skinuli Tadića i njegovu ekipu,koji su radili ono što su radili...Na njihovoj negativnoj slavi ovaj režim i pliva ovih 13 godina....Brate jesi
Brate jesi moj sremac,ali nemoj molim te koristiti te naprednjacke fore. Zuti ovo zuti ono,niko ih sada ne spominje u ovoj prepisci,niti zelim da ih soominjem I da I'm dajem na znacaju uopste. Ja sam samo napisao da su ovi, posledica svih nas, a to sto sada neke istina zulja,pa se odmah vataju neceg to je nesto drugo. Budimo ljudi!
Druze izadji vidi jel pada kisa,I molim te vidi jel sitna ili krupna. Budimo ljudi!O čemu ti pričaš, ovi sada su došli jer smo mi 2012. skinuli Tadića i njegovu ekipu,koji su radili ono što su radili...Na njihovoj negativnoj slavi ovaj režim i pliva ovih 13 godina....
Zar nije bolji nacin da izadjes na izbore i glasas kada budu oni budu? Čak i u ovoj slepariji od drzave moj zivot mi je bitan i vazan , ne bih bas voleo da ga dam pod americkim bombama??Gledajući sve ovo mislim da nam je jedini spas da objavimo rat Americi i da nas spiče da kamen ne ostane. Toliko sam razočaran generalno u nas kao naciju da nemam reči. Rešićemo se i ove trenutne bagre, što kaže narod ničija nije do zore, al takvi smo polu divlji ljudi i biće nam dok postojimo oscilacije u društvu i svemu kao martovske temperature.
Znaci treba da puste da bude kao 1993.? Ne secam se da su onda u Srbiji cvetale ruze?Brane kurs zbog uvoznickog lobija, a za kredite gradjana ih boli patka, sto smo vec mogli da vidimo sa svajcarcima.