kalman 58
Član
Ne izvrci iznosi tri procene od 86k do 107kje procena policije a treca procena je negde izmedju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A istina je samo 300 000 ili preko , manje nije sigurnoNe izvrci iznosi tri procene od 86k do 107kje procena policije a treca procena je negde izmedju
Како изгледа звучни топ? Није као оно у "Мајнорити рипорту"?Ево доказано да су употребили звучни топ, а њега има жандармерија. Значи, болесно, звучни топ оставља трајне последице на слух, а тренутно изазива мучнину и главобољу.
Одлично. Ајд' одмори за данас, јер шта си данас више пута поновио је отишло много даље од "јефтиног етикетирања и осталих **greška".I neću više da komentarišem jer ova rasprava često ide u pogrešnom smjeru jeftinog etiketiranja i ostalih gluposti
Naravno da mu je podrška opala to je sasvim normalno, dokaz je za to i današnji skup- da ima dosta nezadovoljnih....Čak i da je najbolje radio za pa dosadio bi građanima za ovih 13 godina...![]()
Fajnenšel tajms: Podrška Vučiću znatno opala, trećina mu veruje, 55 odsto ne
Istraživanje javnog mnjenja rađeno za potrebe vlasti Srbije, u koje je Fajnenšel tajms imao uvid, pokazalo je da je podrška Vučiću opala.n1info.rs
Sta je uotrebljeno ne znam... Nemam ni mucninu, ni glavobolju... Da je izazvalo paniku, jeste. Da je do tog zvuka doslo samo od sebe, nije. Koliko je ljudi bilo ne znam, ali da je prelazenje ljudi preko Brankovog mosta trajalo od 13h pa do 17-18h i da na kraju nisu svi presli znam. Pritom ka centru grada se dolazilo i iz drugih pravaca...Ево доказано да су употребили звучни топ, а њега има жандармерија. Значи, болесно, звучни топ оставља трајне последице на слух, а тренутно изазива мучнину и главобољу.
Šta kumići planiraju kad završe fax? Ko je kriv što su cene stanova toliko prenaduvane? U ostalom mogli su da otkažu stan pa da nađu drugi kad se ovo reši. Mislim mogli bi da je situacija u zemlji iole normalna. A da je tako svega ovoga ne bi ni bilo.@BARBULA , deca od mog kuma, sede kod kuće, on čovek plaća stan već 5 meseci.....Mali pri kraju Hemijskog fakulteta, kćerka još par ispita završava za molekularnog biologa....Nisi u Pionirskom parku, kod kuće su.Ja ne govorim o onima koji su u parku, već o onima koji hoće da studiraju.....Uzmi naočare i pročitaj....Evo uzmi ti i plati za njih tu kiriju kad si tako dobar??
Moj najsavremeniji traktor je 15 godina star MTZ 892. Trenutno je rasklopljen zbog popravke koju radim sam jer nemam para za majstora iz razloga da bio kako tako bo na nekoj pozitivnoj nuli. Valjda zbog tako dobre situacije u zemlji i poljoprivredi!@dusanboss Daj ti traktor za podršku studentima, niko ti ne brani....Tvoj stav ,hoćeš tako i ok....Evo ti budi prvi koji nije ucenjen....
Ma da. I ja se pitam što se ljudi uopšte bune kad živimo u savršenoj demokratiji gde svako ima pravo da se kandiduje, pobede i promeni svet na bolje?Изгледа да није довољно. Коме је до преузимања власти има прилику свако мало на изборима, окупи скупштинску већину, изгласа владу по жељи и ради како је наумио.
А да, заборавио сам да су то углавном групе које нису у стању да пребаце цензус од 3 или 5%.