Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
Sto kaze Drale ,tija voda... Utisci ekstra . Ljudi je tolko mnogo , za ne povjerovati . Ovo sto neko rece ,ginula djeca i ranije... Vise puta su studenti u izjavama i danas neka djevojka u govoru pomenula , bilo je zrtava zbog korupcije i prije NS. Ovo je povod ,nastresnica , a opstepoznato da su drugi ciljevi , ali ne direktno.Uspjeli su u potpunosti sta su planirali ,animiran je narod , promijenjeno je misljenje politicko.kod dooobrog dijela naroda . Pokazace se na sledecim izborima . Nebi se slozio sto kolega rece mora silom. Nije dotle doslo. U Kradjordjevo vrijeme neprijatelj su bili Turci koji su ubijali i odvodili djecu , ovo je drigo , nije vrijedno nikakve krvi nedaj boze. Ipak su ovi izabrani na izborima vecinom ,u krajnjem slucaju i revolucije , ranije nije moglo , kako manjima protiv vecine. Sad se vec okrenulo. Vidjelo se danas ocito.

Ево доказано да су употребили звучни топ, а њега има жандармерија. Значи, болесно, звучни топ оставља трајне последице на слух, а тренутно изазива мучнину и главобољу.
Како изгледа звучни топ? Није као оно у "Мајнорити рипорту"?

Ne, vlast se mjenja silom ili na izborima.... Za ovo prvo i pored ogromne mase na ulicama nema se mooda a za drugo ne postoji valjana politička opcija... Jel može tako... I neću više da komentarišem jer ova rasprava često ide u pogrešnom smjeru jeftinog etiketiranja i ostalih gluposti

Ne postoji zasad druga opcija , ali studenti stvaraju okruzenje da se pojavi . Dosad je bilo u Srbiji ,od onih koji glasaju , recimo oko 50 posto protiv sns koalicje , sada je to vec dosta vise.

I neću više da komentarišem jer ova rasprava često ide u pogrešnom smjeru jeftinog etiketiranja i ostalih gluposti
Одлично. Ајд' одмори за данас, јер шта си данас више пута поновио је отишло много даље од "јефтиног етикетирања и осталих **greška".

Ево доказано да су употребили звучни топ, а њега има жандармерија. Значи, болесно, звучни топ оставља трајне последице на слух, а тренутно изазива мучнину и главобољу.
Sta je uotrebljeno ne znam... Nemam ni mucninu, ni glavobolju... Da je izazvalo paniku, jeste. Da je do tog zvuka doslo samo od sebe, nije. Koliko je ljudi bilo ne znam, ali da je prelazenje ljudi preko Brankovog mosta trajalo od 13h pa do 17-18h i da na kraju nisu svi presli znam. Pritom ka centru grada se dolazilo i iz drugih pravaca...

Poslednja izmena:
@BARBULA , deca od mog kuma, sede kod kuće, on čovek plaća stan već 5 meseci.....Mali pri kraju Hemijskog fakulteta, kćerka još par ispita završava za molekularnog biologa....Nisi u Pionirskom parku, kod kuće su.Ja ne govorim o onima koji su u parku, već o onima koji hoće da studiraju.....Uzmi naočare i pročitaj....Evo uzmi ti i plati za njih tu kiriju kad si tako dobar??
Šta kumići planiraju kad završe fax? Ko je kriv što su cene stanova toliko prenaduvane? U ostalom mogli su da otkažu stan pa da nađu drugi kad se ovo reši. Mislim mogli bi da je situacija u zemlji iole normalna. A da je tako svega ovoga ne bi ni bilo.

@dusanboss Daj ti traktor za podršku studentima, niko ti ne brani....Tvoj stav ,hoćeš tako i ok....Evo ti budi prvi koji nije ucenjen....
Moj najsavremeniji traktor je 15 godina star MTZ 892. Trenutno je rasklopljen zbog popravke koju radim sam jer nemam para za majstora iz razloga da bio kako tako bo na nekoj pozitivnoj nuli. Valjda zbog tako dobre situacije u zemlji i poljoprivredi!
Ti likovi koji su šlepom poslali najgore krntije koje imaju siguran sam da pored njih imaj čitav vozni park kojekakvih savremenih poljoprivrednih mašina. I verovatno će za razbijeno staklo i probušenu gumu na krntiji dobiti nešto slično, ali novo.

Pitam te opet. Da li ti misliš da su ti ljudi onako spontano i svojevoljno poslali te traktore kako bi bezuslovno pružili podršku predsedniku, bagri na vlasti i onim devijantnim pojavama u Pionirskom parku? Plus priča da je gomila tih krntija pokupovana u skorije vreme...

Изгледа да није довољно. Коме је до преузимања власти има прилику свако мало на изборима, окупи скупштинску већину, изгласа владу по жељи и ради како је наумио.

А да, заборавио сам да су то углавном групе које нису у стању да пребаце цензус од 3 или 5%.
Ma da. I ja se pitam što se ljudi uopšte bune kad živimo u savršenoj demokratiji gde svako ima pravo da se kandiduje, pobede i promeni svet na bolje?
Da li si svestan koliko je u Srbiji u zadnjih 10 god namerno zakomplikovan proces skupljanja dovoljnog broja potpisa za bilo kakvu kandidaturu? Taman i da si nekako preko interneta obezbedio dovoljnu podršku i broj ljudi čiji su ti potpisi potrebni da bi se uopšte kandidovao sve je napravljeno tako da je gotovo nemoguće sakupiti potrebne potpise u datom roku. Osim ako nisi u dogovoru sa šefom koji će bez problema da ti sredi potpise za stranku, ali naravno onda ti radiš za njega, a ne za narod. Ne želim ni da ulazim u detalje koje bi te sve prepreke snašle ako nekim čudom uspeš da se kandiduješ... Tako da molim te nemoj tu priču o fer i poštenim izborima.
Svi ti što imaju tih 3 do 5 % su tu zato što neko želi da budu tu kako bi se svi mi kobajagi igrali demokratije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh