Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Mašiš poentu. Ja oduvek glasam protiv ove vlasti. Idem na skoro svaki protest. I ponovo glasam protiv.
Vidiš rezultat? Jalova rabota.
Da bi Vučić izgubio na izborima (jedino šta ja podržavam) MORAJU postojati JAKI politički oponenti. To je poneta, nadam se da je jasna sada
Upravo tako,sve potpisujem!Problem nije u samom Vučiću nego u ljudima koji ga podržavaju,bilo da su plaćeni ili ne... Moje selo klasičan primer toga,pola sela ga podržava a ni sami ne znaju zašto,u tu grupu stavljam i svoje roditelje i veliku većinu rodbine...Koliko god da pričamo na tu temu,uvek je odgovor pa vi ne znate kako je pre bilo,i na žalost svi se vode sa tom parolom i parolom 'pa ko ima drugi da ga izglasamo'(to je jedino u čemu se slažemo).Ja izlaz ovde ne vidim u skorije vreme dok se svest većinskog naroda ne probudi.A to se ne postiže ni fizičkim ni mentalnim nasiljem,nego delima,a za takvu praksu je potrebno vreme i dobra garnitura političara (ako tako nešto postoji igde u svetu): / A pored toga već se i pola evrope izjasnilo o tome da li će priznati vladu koja je preuzeta nasilnim putem i bili su vrlo jasni...tako da ovo postaju igre bez granica. Sve u svemu k.ra nas ko god stigne : /

Користиће то свака друга власт.Причајте шта хоћете гад нема конкуренцију на нашој политичкој сцени и то је то.Људима треба вођа јел сте слепи јбт!Ово зло мора да оде ту приче нема само треба сагледати ствари такве какве јесу...
Kako kolega.Ne postoji nikakav miran i demokratski način.Studentima skidam kapu što su odmah prekinuli protest pri prvom pokušaju ekstremista iz Ćaćilenda da izazovu sukobe koje vlast zove dve grupe huligana.Ko je bacao kamenje.Na Pinku se najbolje videlo kako tuku jenog protestanta.Na N1 se nije to videlo.Mislim da će biti i reakcije iz Sveta-možda su to studenti i planirali.Ali svaka čast i bajkerima i ratnim veteranima,

Ћаци ће имати неке вајде а то су шатори😄о томе ће писати Народни Фронт у наредних 9 месеци🤣А остали ће пумпати на жалост!!!

Ko do sada nije skontao da se njemu ništa ne može verovati taj još ne zna s kim imamo posla.
Samo jedna činjenica,u Arenu na košarkašku utakmicu stane recimo 20-22000 ljudi.Kada izađu sa utakmice to je mrvica u odnosu na broj ljudi koji je juče bio.Može se reći da je juče bilo 40-50 puta više ljudi nego kada izađu iz pune Arene.

Upravo tako,sve potpisujem!Problem nije u samom Vučiću nego u ljudima koji ga podržavaju,bilo da su plaćeni ili ne... Moje selo klasičan primer toga,pola sela ga podržava a ni sami ne znaju zašto,u tu grupu stavljam i svoje roditelje i veliku većinu rodbine...Koliko god da pričamo na tu temu,uvek je odgovor pa vi ne znate kako je pre bilo,i na žalost svi se vode sa tom parolom i parolom 'pa ko ima drugi da ga izglasamo'(to je jedino u čemu se slažemo).Ja izlaz ovde ne vidim u skorije vreme dok se svest većinskog naroda ne probudi.A to se ne postiže ni fizičkim ni mentalnim nasiljem,nego delima,a za takvu praksu je potrebno vreme i dobra garnitura političara (ako tako nešto postoji igde u svetu): / A pored toga već se i pola evrope izjasnilo o tome da li će priznati vladu koja je preuzeta nasilnim putem i bili su vrlo jasni...tako da ovo postaju igre bez granica. Sve u svemu k.ra nas ko god stigne : /
Spadam u grupu u kojoj su ti roditelji i sve vise se plasim promena.Ne znaci da ih ne odobravam ali strepim, toliko rezima i vlasti je za nama i nijedna nije donela ocekivano

Spadam u grupu u kojoj su ti roditelji i sve vise se plasim promena.Ne znaci da ih ne odobravam ali strepim, toliko rezima i vlasti je za nama i nijedna nije donela ocekivano
Slažem se zato kažem da samo bunt nije nikakvo rešenje.Sećam se i ja i pre 5 oktobra i posle 5 oktobra priča i obećanja,nisam baš toliko mlad a ni star da bi zaboravio sve šta smo prošli...

Дуле, ја капирам да њему директно одговараш и чак се и слажем са тим његовим ставом. Оно што сам ја потенцирао је то да подршка некоме на Нету је далеко од подршке у стварном животу, у смислу да од онога ко ти у своје слободно време, у пар кликова на неки начин да подршку, можда и неће сматрати да је вредно труда да иде на неко место, у неко одређено време, да ти да потпис за нпр. кандидовање за неке изборе, још више и да ти дају глас на изборима. И сам сам раније неколико пута дао потпис за неког, а да нисам помисилио да гласам за њега.

Једна је ствар да ти дођеш путем Нета до што више људи са ониме што имаш, за шта је Нет одличан, али чини ми се да је слаба вајда ако по ономе са Нета калкулишеш било шта у физичком животу.

I'm
Не грешиш то је готова ствар...😩
Nisi u pravu,sns I on je posledica svih nas. Svi koji su se okoristili malo su za njega malo protiv. Zanimljivo mnogi clanovI foruma su trenutno nemi na stvari od sinoc,e tu dolazimo do onog,zaposleni clanovI porodice u drzavnim firmama,uza familija,onda se lako sredi sve po opstinama. Da ne pricam o po pet gazdinstava,izvlacenje love na konkursima,onda vam je drzava dobra, ajde da se mi prvi promenimo,pa da nesto menjamo. On I sns su posledica svih nas,a ne ove dece I studenata,Tako da u prve redove mi treba da idemo,posto smo ih mi napravili I omogucili da to rade,a ne ova deca. Deci I studentima naklon do poda!

Mašiš poentu. Ja oduvek glasam protiv ove vlasti. Idem na skoro svaki protest. I ponovo glasam protiv.
Vidiš rezultat? Jalova rabota.
Da bi Vučić izgubio na izborima (jedino šta ja podržavam) MORAJU postojati JAKI politički oponenti. To je poneta, nadam se da je jasna sada
kako srbi robuju zabludama auu.
cek da vidim , ti ces one sto su dosli sa puskama na dedinje da oteras olovkom???? da da kako da ne.... oce to oce.

Ne znam više ni sam šta je rešenje, veruj mi. A poprilično sam uključen u razna dešavanja po ovom pitanju, čak i prilično aktivan. Imam i dosta info iz prve (prave) ruke - pa tek sada ne znam šta i kako

Jedno sam zaključio - blago ovima što istinski veruju njemu i Pinku. Njima je do jaja! Prelep osećaj - napredujemo, cvetamo, mrze nas jer smo najjači, tigar, putevi, fabrike, čuda, мuda.

Šta ja imam od svega ovoga što znam? Ništa, samo sekiraciju i loš osećaj u stomaku.
Naravoučenije - blago glupima ovde (i još ponegde).
I lopovima, ko to ume
resenja ima... ali srbi nemaju vise onu stvar.... Pa pricaju sebi utesne pricice, mi smo sve ratove izgubili ,
mi smo teritorijalno ,populaciono ,ekonomski i moralno, devastirani.
ali sve to nije dovoljno da trgne narod... ok trpite i dalje. bitno je da imamo mi opravdanja uvek. eto uvek imamo.

Kolega ja bi voleo da podeliš sa nama svoje mišljenje i javno napišeš konkretno šta ti misliš da bi razrešilo ovu situaciju?

iiiii nistaaaaaa..... kako volim sto nisam isao hahaha
Ksko misliš ništa? Misliš niko nije ušao u škupštinu i žvalonju istresao iz gaća?
Da nije ništa ne bi on dovlačio te silne traktore u bg, napravio ćacilend, zaustavio autobuse i vozove na nivou države.....
Tek je počelo.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

I'm
Nisi u pravu,sns I on je posledica svih nas. Svi koji su se okoristili malo su za njega malo protiv. Zanimljivo mnogi clanovI foruma su trenutno nemi na stvari od sinoc,e tu dolazimo do onog,zaposleni clanovI porodice u drzavnim firmama,uza familija,onda se lako sredi sve po opstinama. Da ne pricam o po pet gazdinstava,izvlacenje love na konkursima,onda vam je drzava dobra, ajde da se mi prvi promenimo,pa da nesto menjamo. On I sns su posledica svih nas,a ne ove dece I studenata,Tako da u prve redove mi treba da idemo,posto smo ih mi napravili I omogucili da to rade,a ne ova deca. Deci I studentima naklon do poda!
Заборавио си једну ствар а то је да је ово горе што си навео постулат Жутих...јбг свидело се овим шљаму па наставили.Деца и Студенти ће свакако бити носиоци ове Државе како год!А ми ћемо добро прелиставати шта смо писали.

Nazad
Vrh