Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
Тамо су деца од 16 па на више година какво крвопролиће? Да ли си ти свестан тога? 5 октобра су кренули зрели и одрасли људи, а ово сада су деца и какво крвопролиће зар нам није доста дечије крви у Новом Саду.
Pod tim mislis samo na ovu nesrecu od 1 novembra?

Направи показну вежбу, па да видимо како се то ради. Ено ти Кристијан Шмит, па мало ескалирај тамо.
da je karađorđe imao masu od oko milion ljudi srbija bi bila do bosfora tako da samo duvate vučiću u jedra i u pravu je kad kaže da se blokadama ne može ništa...u stvari ne duvate već pumpate

Ја немам обичај нити праксу да напишем једно, а мислим друго.

da je karađorđe imao masu od oko milion ljudi srbija bi bila do bosfora
Да је Жика Обретковић био паметнији, не би био глуп. ;)

@MONTOYA

Име, ал' си гадна њушка. Ноћу да те сретнем, поплашио бих се. :ROFLMAO:

da je karađorđe imao masu od oko milion ljudi srbija bi bila do bosfora tako da samo duvate vučiću u jedra i u pravu je kad kaže da se blokadama ne može ništa...u stvari ne duvate već pumpate
Лепо ти је речено "тиха вода брег рони"! Знамо ми да би вама било мило и драго да се пролије крв. Ово више боли њега и вас лојалиста што су деца успела да овладају са преко, милион, људи, без инцидената и икакве материјалне и људске штете. Па он, само, може да сања да скупи милион људи да му сами дођу без уцене, приморавања, плаћања и организовања превоза.

Pod tim mislis samo na ovu nesrecu od 1 novembra?
Да на то сам мислио мислим да је доста више дечије крви и несрећа у нашем друштву. Ова деца треба да живе, моје детињство и младост су прошли у најгорем времену. Они то не треба да доживљавају. Јер "Деца су украс света,..."!!!

Да на то сам мислио мислим да је доста више дечије крви и несрећа у нашем друштву. Ова деца треба да живе, моје детињство и младост су прошли у најгорем времену. Они то не треба да доживљавају. Јер "Деца су украс света,..."!!!
To ima verovatno samo u pesmama.Jel pamtis kolega bas Novi Sad i Kontrast i ostalo i to su bila necija deca.Sta mislis kako se oseca prof Boza Dalmacija izgubio cerku izamisli kriv elektricar osudjen da bi zastitio necije **greška.Protesta nigde nije bilo a tek ostavke ni na vidiku.Kako se oseca sad taj covek ta deca bila bezvredna?

To ima verovatno samo u pesmama.Jel pamtis kolega bas Novi Sad i Kontrast i ostalo i to su bila necija deca.Sta mislis kako se oseca prof Boza Dalmacija izgubio cerku izamisli kriv elektricar osudjen da bi zastitio necije **greška.Protesta nigde nije bilo a tek ostavke ni na vidiku.Kako se oseca sad taj covek ta deca bila bezvredna?
Знам све то памтим али ово, задње што се десило са надстрешницом је и кулминирало овим студентским протестима. Свако дете је вредно и вредније од било чега на свету. Али призивати крвопролиће је болесно јер је ту било преко 100000 деце. И замисли да крену каменице и полиција да их млати.

Ево доказано да су употребили звучни топ, а њега има жандармерија. Значи, болесно, звучни топ оставља трајне последице на слух, а тренутно изазива мучнину и главобољу.

Ево хуља га тупи на пинку каже свега 86000 блокадера, а 170000 полиције и безбедносних служби. Каже преко 100 трактора уништено, а каже кад крене пар хиљада људи трактори, су, били једина препрека да задржи масу. 🫣🤔
Шизоја изгледа пуца параноја.

Nazad
Vrh