radashin
Član

Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti ili ne razumeš ili nećeš da razumeš.Ja sam napisao da Lečić nije na pravoj strani a što je izbačen iz stranke se baš vidi u današnjem intervjuu,Prešao je na drugu stranu (preleteo) i šta može da očekuje kad je počeo da brani statiste-plaćenike koji ne znaju da sastave prosto proširenu rečenicu.Tako pišeš da, jer tvrdiš da Lečić govori gluposti...Na kraju krajeva ima pravo na svoje mišljenje...Izbacili su ga iz stranke u kojoj je od osnivanja...
A ovi-koliko su puta pokrali glasove.Da, mi smo prvi gurali policiju jer smo hteli u skupštinu.Tek onda policija baca suzavac na nas...Ukrao je naše glasove, to je dozvoljeno kad bude neko ponovo krao glasove svaki protest ima smisla...Nije bilo nasilja policije prema nama dok smo bili mirni.
studenti su završili skup,sad je preuzeo narodNešto se dešava.
Videćemo šta.
Opa kolega redak komentar sa druge strane bice odmah guzve u sesnaestercuMisliš huligani!
Тамо су деца од 16 па на више година какво крвопролиће? Да ли си ти свестан тога? 5 октобра су кренули зрели и одрасли људи, а ово сада су деца и какво крвопролиће зар нам није доста дечије крви у Новом Саду.aj d dobro,ja sam lud vi ste pametni pa ga trpite još deceniju,dvije
Направи показну вежбу, па да видимо како се то ради. Ено ти Кристијан Шмит, па мало ескалирај тамо.aj d dobro,ja sam lud vi ste pametni pa ga trpite još deceniju,dvije