Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
9116eaba8add1697c46aec051f5949df.jpg

30e11e7f43b2ea62b614e38d40000600.jpg

Poslednja izmena:
Ništa ovo ljudi moji,taman da ih je 2 miliona na ulicama....bez krvi i eskalacije nema promjena....taman i da su studenti izašli sa imenom iza koga će stati na sledećim izborima to ne znači mnogo...izbori su tek za dvije ipo godine...predugo za čekati....znači samo krv i eskalacija ma koliko grubo zvučalo

Ја баш свратио да напишем да је једна одлична ствар што нико пострадао није, а овај весељак би крв и ескалацију. Е, 'бем ти живот!

Роде, ово данас није био други Косовски бој, па немој да призиваш крв.

Tako pišeš da, jer tvrdiš da Lečić govori gluposti...Na kraju krajeva ima pravo na svoje mišljenje...Izbacili su ga iz stranke u kojoj je od osnivanja...
Ti ili ne razumeš ili nećeš da razumeš.Ja sam napisao da Lečić nije na pravoj strani a što je izbačen iz stranke se baš vidi u današnjem intervjuu,Prešao je na drugu stranu (preleteo) i šta može da očekuje kad je počeo da brani statiste-plaćenike koji ne znaju da sastave prosto proširenu rečenicu.

Da, mi smo prvi gurali policiju jer smo hteli u skupštinu.Tek onda policija baca suzavac na nas...Ukrao je naše glasove, to je dozvoljeno kad bude neko ponovo krao glasove svaki protest ima smisla...Nije bilo nasilja policije prema nama dok smo bili mirni.
A ovi-koliko su puta pokrali glasove.

ne prizivam ja ništa već kažem kako se preuzima vlast a vi šetajte pet godina dok vam noge ne otpadnu...

aj d dobro,ja sam lud vi ste pametni pa ga trpite još deceniju,dvije
Тамо су деца од 16 па на више година какво крвопролиће? Да ли си ти свестан тога? 5 октобра су кренули зрели и одрасли људи, а ово сада су деца и какво крвопролиће зар нам није доста дечије крви у Новом Саду.

Изгледа да није довољно. Коме је до преузимања власти има прилику свако мало на изборима, окупи скупштинску већину, изгласа владу по жељи и ради како је наумио.

А да, заборавио сам да су то углавном групе које нису у стању да пребаце цензус од 3 или 5%.

Nazad
Vrh