Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,5%
  • Ne

Glasovi: 114 31,5%

• Ukupno glasača
    362
Koliko ja znam Forbes medij nije iz Srbije pa da je pod nečijim uticajem, na kraju krajeva ide se na ponovno suđenje...Videćemo šta će biti...
Na kraju jedna firma iz Srbije ne može dobiti kredit od 120 miliona eura, ako država Srbija nije garant da će taj kredit biti vraćen.....
Misliš da su Amerikanci koji su vlasnici te banke ludi da daju negde novac i da im to propadne?? Sve to je morala da vrati država odnosno građani...
Vlado jedno pitanje za tebe,verovatno znas nesto?...Interkop,Farmakom i Aleksic hotelijer?...veze pretpostavljam da ima...

Неке ствари ми нису јасне.Студенти имају захтеве,хоће да оде жваки,не видим да баш подржавају опозицију,не говоре ко би могао да мења ову власт а хоће да оде волео бих да чујем решења имена и презимена нових људи који ће водити овуДржаву...или ће овај дрмати још...Збуњен сам искрено
Stalno govorim da je veliki strumpš to namestio!Ljudi mi se potsmevaju na forumu jer misle da isteruju neku pravdu i menjaju sistem!Ovde nema konkretnih zahteva a nema nikog ni da ih predvodi!Hajde nek neko kaze ime tih kojih vode?
Veliki strumf ce iz ovoga da izadje kao pobednik,osnovace novu stranku i ogradice se od ovih kriminalaca koji su mu ovom sistemu.
Udba ce uskoro da dodje i do mene :ROFLMAO:

I ja isto delim to misljenje, meni sve izgleda kao njegova rezija da bi izasao ponovo kao pobednik i dokazao svima da je najjaci...
veliki strumf i jeste najaci,nema ko da ga menja jer su svi ostali pod cudnim okolnostima umrli,poginuli ili se udavili na Dunavu

Doci ce mi udba,moram poceti da ga hvalim

realno u ovom sistemu je dobro,svi zaradujemo vise nego ikad
idemo na more,planinu,vozimo dzipove,radimo puno zemlje
To nam dedovi nikad nisu doziveli,svi forumasi su pre samo dva kolena bili sirotinja,kolonisti ili mi domaci birosi
Zato ga niko nikad nece smeniti,jer je vecini ne dobro nego im je super

veliki strumf i jeste najaci,nema ko da ga menja jer su svi ostali pod cudnim okolnostima umrli,poginuli ili se udavili na Dunavu

Doci ce mi udba,moram poceti da ga hvalim

realno u ovom sistemu je dobro,svi zaradujemo vise nego ikad
idemo na more,planinu,vozimo dzipove,radimo puno zemlje
To nam dedovi nikad nisu doziveli,svi forumasi su pre samo dva kolena bili sirotinja,kolonisti ili mi domaci birosi
Zato ga niko nikad nece smeniti,jer je vecini ne dobro nego im je super
Sto me ovo podseti na domaci zadatak iz filma .Tito i Ja.
Cudno da to jos nije zazivelo kod nas da se pise sastav na temu predsednika i da najbolji provedu jedan dan sa predsednikom.

Nema od toga nista... kako su pritiskali svaku jedinku u sns sistem, od ministra do domara, tako ce da pukne sve sada na svakom nivou..
Rekoh da necu pisati,ali nisam uzdrzao.
Jbt, sta vam je? On je tip koji je najboli pravnik a uvek je bio pored njih i učio na njihovim greskama.Ucio je skolu pored debelog bivseg vojvode i porodice milosevic.Debeli bivsi vojvoda je bio veliki manipulator a ovaj je uz njega stasao u velikof strumfa.

Слажем се...сви заборављамо огромно(верно) бирачко тело Пензионера плус Дачићеви.Не знам почео је да прави уступке биће жртвених Јагањаца али леђа му нећемо видети још дуго волео би да грешим у овој мојој констатацији.

Rekoh da necu pisati,ali nisam uzdrzao.
Jbt, sta vam je? On je tip koji je najboli pravnik a uvek je bio pored njih i učio na njihovim greskama.Ucio je skolu pored debelog bivseg vojvode i porodice milosevic.Debeli bivsi vojvoda je bio veliki manipulator a ovaj je uz njega stasao u velikof strumfa.
Ma on samo pritiska sad ljude ispod njega, da rade sta znaju i umeju kako bi i dalje bili na tim mestima, odatle izletanje kola u masu i koliko videh jutrosnje prebijanje palicama... policiju da posalje da bije ne sme, jer bi onda bi i njegovi verni debili poceli da se bar malo pitaju, a automaski bi izaslo na ulice jos tri puta koliko se sada skuplja..

Ok.raspravu nastavljamo za dva meseca kad osnuje stranku
И мени се тако чини, само му је ово ход по оштрици жилета. Час посла може да омакне. У сваком случају сад је час за учлањење у првоборце (ко има амбицију да буде на власти). Не прави питање о претходном политичком определењу. Кад ми дођу деца и унуке за викенд има да падне расправа и убеђивање (па после могу да се понашају као Маја Гојковић).
Samo je do naroda.
Ког народа? Оног што гледа ријалити и бескрајне серије?

Nazad
Vrh