Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,5%
  • Ne

Glasovi: 114 31,5%

• Ukupno glasača
    362
Ima jedna prica za vreme nemacke iz 1934 godine kad je Adolf Hitler imao politicku krizu a bogami se bojao da mu neko ne preotme vlast koju je on gradio da mu bude apsolutna i morao je da napravi reorganizaciju da sto se kaze procisti redove od onih koji nisu podobni i da ih odstrani iz stranke. To je bila noc dugih nozeva.

Ovo mi nesto slicno dodje mada neverujem da ce koristiti iste metode u iskljucenju iz stranke.

Кад би се бавили мало теологијом и како се постаје Патријарх можда би другачије писали.Суштински говорим нећу да полемишем разумем гнев на СПЦ...Али о суштини треба диванити кад се помињу свештена лица.Ако смо верници Православци или само хобисти Слава,Божић,Ускрс и оно кад стисне болес Боже помози.

Rade efikasno a malo zbore..
Gledam ova 'opozicija' koristi gužvu i pokušava da zauzme što bolje fotelje..
Dali njima iko kaže da su nepoželjniji od sns ovaca..
Komunjare ćute k'o da su se ukakili, prave svoj plan za zadržavanje fotelja..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Koliko smo vremena potrošili ovde u ovoj temi ,mogli smo da napravimo 100 sindikata poljoprivrednika koji bi se borili za naša prava..... Umesto praznih razgovora ko je ovo,ko je ono....Tema traje punih 15 godina.

Koliko smo vremena potrošili ovde u ovoj temi ,mogli smo da napravimo 100 sindikata poljoprivrednika koji bi se borili za naša prava..... Umesto praznih razgovora ko je ovo,ko je ono....Tema traje punih 15 godina.
Od svih forumasa jedino verujem članovima @Bubu i onom yutuberu adamovicu @olalija

A koga iz opozicije ajde daj nekog,
Đilas da je podržao lokalne izbore Niš bi pao.
Niškaa opozicija ista g, napravili komisiju u Medijani d ačešljaju poslovanja i šuška se da su našli ali neće da objave jer čuvaju za ucene

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk
Nis bi pao da Parandilovic nije izasao sam na izbore,to su dogovorili Dr iz nisa i parandinolic,nedostalajo 1% za pobedu0i vecinu parandilovic uzeo 1.7% a isao sam,cik pogodi zasto

sve resio glavni amer kod nas Hil i zamajavalo se Nisom oko neke pobede(vlada sns i dalje) a beograd sto je pao nikom nista

Нађох тему за протести. Није нова идеја ал' кад крену паре...
Дал' да протествујемо ил' да хитно купујемо земљу дуж руте? А ту ће, сигурно, ићи и гасовод и нафтовод кад крену бушења у средоземљу за коју годину, док Израел заврши са Палестином, Кипром, Турском и Египтом (а можда и са Енглезима...).
O ovome pricao bivsi ministar Bacovic jos pre 12 godina!

Nis bi pao da Parandilovic nije izasao sam na izbore,to su dogovorili Dr iz nisa i parandinolic,nedostalajo 1% za pobedu0i vecinu parandilovic uzeo 1.7% a isao sam,cik pogodi zasto

sve resio glavni amer kod nas Hil i zamajavalo se Nisom oko neke pobede(vlada sns i dalje) a beograd sto je pao nikom nista
Шта сада ни Парандиловић није чист???

Nazad
Vrh