Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,5%
  • Ne

Glasovi: 114 31,5%

• Ukupno glasača
    362
Nama je Šabacka mlekara ostala tada dužna oko 5000 eura, bilo je i više, ali smo uspeli nešto da izvučemo kroz robnu razmenu za veštačko đubrivo, gume za traktore i još koje kakve gluposti koje smo uzeli samo da se smanji dug.

Sent from my SM-A155F using Tapatalk

Ma čovek lupeta gluposti očigledno želeći da predstavi da su ovi sada loši a oni prethodni su bili dobri iako su realno i jedni i drugi loši.......

Pola Demokratske stranke je sada u SNS-u.

Verovatno je član neke stranke pa sada skrinšotuje svoje poruke i šalje nekome da oni vide kako on pise na raznim forumima.......

Znaci isto ti je Vucic i njegov period i DS tada? Onda nista nije cudno.
Zbog toga su potrebni novi ljudi na političkj sceni, sa izraubovanim i potrosenim političarima nema buducnosti...

I ono takodje sto sam rekao, opozicija treba da bude na jednoj listi ako nesto hoće da uradi, a ne na deste kao do sada...

Posto pises klasične gluposti, da ti pojasnim malo, očigledno da ti iz Subotice znas bolje sta je se desilo tada u Šapcu od mene.

Miroslav Bogićević je čovek koji je radio u SIZ-u za penzijsko i invalidsko osiguranje i tamo je lupao pečate i overavao knjižice gradjanima.Nakon 2001. kreće njegov vrtoglav uspon u biznisu, kupovinom niza preduzeća u privatizaciji koju je sprovodila tadasnja vlast u Srbiji. Livnica Pozega, Mlekara Šabac , BLack horse Sombor, raznorazni rudnici i topionice po Srbiji, Pik 7 Juli Debrc, itd........

Da predjem na mlekaru Šabac, ona bi još 2008. godine otisla u stečaj , da njen vlasnik nije bio privilogovan u dobijanju kredita od raznoraznih banaka.Tada kreće da preko uticaja Demokratske stranke i njenih funkcionera dobija kredite od uglavnom domaćih banaka kako bi popravljao likvidnost i pokrivao stalne gubitke koje su njegove firme pravile........Stavljajuci zalog na neku otpadnu jalovinu, neke polusrusene barake u Raskoj, koje su inače bile procenjene skuplje nego kvadrat poslovnog prostora u Knez Mihajlovoj ulici....Na taj nacin je plivao sve dok nije promenjena vlast u Srbiji 2012. godine i ona mu je jednostavno zatvorila tokove dobijanja kredita u domaćim bankama(uzgred mnoge od njih je oterao u propast kao Agrobanku, Privrednu banku Beograd, Univerzal banku) kako strane banke duziniz godina unazad nisu htele da mu odobravaju kredite, onda je posegnuo za novom šemom, ubedjujući neke privrednike po Šapcu da oni uzimaju kredite a da ih kasnije njemu daju taj novac koji bi im on vratio , uvecan za 10 %.

Znam za vlasnicu jedne firme koju je on ubedio preko nekog njenog kuma da uzme milion eura kredit a da joj Farmakom nakon sto ona dobije novac vrati 1 100 000 eura.Odmah nakon što mu je ona prebacila taj novac, Farmakom Mb je otisao u stečaj.

Ili ako hoces da ti dam broj od par ljudi kojima mlekara nije nikada platila isporučeno mleko od malih iznosa pa do 70 000 eura . Mozda ce oni bolje da ti objasne pojedinosti.

Da ne govorim da je na nagovor Borisa Tadića Farmakom kupio 2012. godine preduzeće Politika , koja izdaje istoimene dnevne novine....
Uzmi malo pa se raspitaj šta ima predsednik države da nagovara nekog biznismena da on kupuje ovu ili onu firmu....

znaci bogicevic je izjavio da kada je vec pukao i kada je optuzen za sve i svasta i kada je drugi rezim na vlasti koji mu odlucuje o glavi,da je bivsi predsednik kriv--gle cuda da je to izjavio

i na kraju na koliko je osudjen posto je navodno proneverio na 100-ne milona evra?

meni se nesto cini da je bila 5 godina presuda koja je ukinuta i ide se na ponovno sudjenje

a ti gutaj pricu i dalje,nije problem

pozz

Ma čovek lupeta gluposti očigledno želeći da predstavi da su ovi sada loši a oni prethodni su bili dobri iako su realno i jedni i drugi loši.......

Pola Demokratske stranke je sada u SNS-u.

Verovatno je član neke stranke pa sada skrinšotuje svoje poruke i šalje nekome da oni vide kako on pise na raznim forumima.......
ahahahaha

to polazis od sebe i to tako ide?

ta prica o novim licima i ljudima je presmesna

nazalost ameri ce preko vucica kako se meni cini aktivirati nekog "novog" jer ovo sad neznam kako ce se resiti

al videcemo jos kako ce se ovo sad razvijati

vucicu je bitno da zavrsi expo jer je to najveca kradja jednog rezima mozda i u celoj evropi koja ce se desiti do 2027 godine,uskoro krecu radovi

posle toga vucic napusta srbiju

znaci bogicevic je izjavio da kada je vec pukao i kada je optuzen za sve i svasta i kada je drugi rezim na vlasti koji mu odlucuje o glavi,da je bivsi predsednik kriv--gle cuda da je to izjavio

i na kraju na koliko je osudjen posto je navodno proneverio na 100-ne milona evra?

meni se nesto cini da je bila 5 godina presuda koja je ukinuta i ide se na ponovno sudjenje

a ti gutaj pricu i dalje,nije problem

pozz
Koliko ja znam Forbes medij nije iz Srbije pa da je pod nečijim uticajem, na kraju krajeva ide se na ponovno suđenje...Videćemo šta će biti...
Na kraju jedna firma iz Srbije ne može dobiti kredit od 120 miliona eura, ako država Srbija nije garant da će taj kredit biti vraćen.....
Misliš da su Amerikanci koji su vlasnici te banke ludi da daju negde novac i da im to propadne?? Sve to je morala da vrati država odnosno građani...

Koliko ja znam Forbes medij nije iz Srbije pa da je pod nečijim uticajem, na kraju krajeva ide se na ponovno suđenje...Videćemo šta će biti...
Na kraju jedna firma iz Srbije ne može dobiti kredit od 120 miliona eura, ako država Srbija nije garant da će taj kredit biti vraćen.....
Misliš da su Amerikanci koji su vlasnici te banke ludi da daju negde novac i da im to propadne?? Sve to je morala da vrati država odnosno građani...
a sta moze biti kad je presuda vec ukinuta i ide se na ponovno sudjenje

odradio posao i prica dok je ocrnio predhodni rezim u citavoj prici za vucica a on se vrzma tamo vamo

i zanimljiv podatak je da je zvanicna optuznica protiv Bogicevica i ostalih je podneta za njihov rad od marta 2012 do marta 2013 godine a ne pre 2012 godine

Tadic i taj bivsi rezim su pali u maju 2012 godine nakon izbora

a sta moze biti kad je presuda vec ukinuta i ide se na ponovno sudjenje

odradio posao i prica dok je ocrnio predhodni rezim u citavoj prici za vucica a on se vrzma tamo vamo

i zanimljiv podatak je da je zvanicna optuznica protiv Bogicevica i ostalih je podneta za njihov rad od marta 2012 do marta 2013 godine a ne pre 2012 godine

Tadic i taj bivsi rezim su pali u maju 2012 godine nakon izbora

ne razumem sta sad ti meni pises ovo

mislis da niko ne zna da su ljudi iz ds-a krali?

inace ovaj brkic pise kako je ko na vlasti i ko placa bolje taj se ocrni

ovaj tekst je upravo iz perioda ukoliko se ne varam 2013-2014 godina

tada je Ds jos bila donekle neka stranka koju je trebalo ugasiti sto su kasnije i uspeli

"Pola Demokratske stranke je sada u SNS-u" od prilike jeste tako, ali su to isti ti koji su pre toga bili u JUL-u, SPS-u, preletači. Eto pre neki dan i kod nas krenuli direktori škola da podnose ostavke, isti ti koji su ranije bili u DS-u, sada u SNS, a već se spremaju da prelete u sledću pobedničku ekipu.

Dali postoje , i koliko ,ljudi koji taj naslov uzimaju za ozbiljno?
Meni je fascinatno sto se ljudi i dalje cude kad kazem da idemu Hr na more.Kazu boje se da ce ih neko dirati i uznemiravati i da se nece osecati prijatno . ljudi su i previse zaludjeni i veoma je lako sa njima maniplisati.
LWNg6Fi.jpeg

zEaVELv.jpeg
ri2EGzf.jpeg
Ep96gHo.jpeg
Ovo su gluposti,LA ili NY city nas podrzavaju? :ROFLMAO:
Jedan moj Sombor ima oko 71.000 stanovnika na proteste izlazi od 500 do 3.000 ljudi a za velikog štrumfa je u 2024 glasalo 21.000 ljudi https://www.021.rs/story/Info/Vojvo...-Sombor-Vuciceva-lista-dobila-42-mandata.html
Kakvo bre rusenje? Raja je i dalje veruje u velikog strumfa,mi smo manjina!

Nije poenta da komplet ti gradovi podrzavaju proteste nego da postoji inicijativa koju netreba minirati. To za vecinu glasaca , na tome se i radi. Promjena percepcije , medija ,institucija pravosudja, mladih ljudi , neopredeljenih . Taj broj i odnos se vec dobro promijenio ,a niko ni ne planira praviti sad izbore.

Када је мој Врбас устао значи да се нешто дебело ваља иза брда.

Ова колона се протегла на три улице. Код нас деца у основној школи протестују, 8 разреди значи хаос је настао хитни родитељски, покушај спиновања и оптужби да су неки родитељи умешани као наговорили децу на протест. А све се дешава у школском дворишту, наставници који су подржали студенте су изашли код деце са њима лепо попричали и, били уз њих заједно са школским полицајцем. Док директорка школе и пар наставника њих укупно 8 који су заслужни чланови секте нису почели, да лажу како су ђаћи 8 разреда ишли по школи и дивљали, бацали петарде по ходницима и плашили ђаке 1 разреда основне који гле чуда у том периоду нису ни били у школи јер иду после подневну смену. Уф како сам им се нахебао, маме миле свима у школи, супругу и мене ставили на црну листу родитеља, јер смо директорки одржали лепо предавање на родитељском. На крају је рекла ако хоћете да штрсјкукете децу за руку па на улицу, само зато што сам, јој рекао треба да будеш поносна што си директорка овој деци. Која не желе амове које смо им ми оставили у аманет. Која не желе да им кроје судбину и воде људи са купљеним дипломама, лажним докторатима и страначким запошљењима. Деца и даље одбијају да уђу на часове има њих 6-ро ученика који због мама и тата морају на часове, а остатак од 50 из два одељења стоје на дворишту. Наставници заслужни чланови секте неће да изађу напоље да не би било да им дају подршку па се крију у зборници. 🤣

Ubacim ponešto i redovno pratim pisanje u ovoj temi i mogu samo da kažem da su ovi mladi ljudi na ulici dve svetlosne godine ispred nas po svemu.
Tako i treba da bude. Ako nove generacije nisu bolje od nas, onda smo ugasili. A mladi ubovom trenutku ruše ono od čega je većina okretala glava i slegala ramena. E sad treba samo da ih podržimo u svakom obliku.

Неке ствари ми нису јасне.Студенти имају захтеве,хоће да оде жваки,не видим да баш подржавају опозицију,не говоре ко би могао да мења ову власт а хоће да оде волео бих да чујем решења имена и презимена нових људи који ће водити овуДржаву...или ће овај дрмати још...Збуњен сам искрено

Nazad
Vrh