Zmaj od Noćaja
Član
Pretučena devojka sinoć u Novom Sadu (teško) a i jedan mladić ( studenti)...
Ovo kao da neko dosipa ulje na vatru ...
Ovo kao da neko dosipa ulje na vatru ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ово је омаловажавање студената. Нису студенти толико глупи. Ово је могао да напише неко ко је само прошао поред факултета.Ево вам захтеви студената, тако да није тачно да немају захтеве!
A jel misliš da on može da živi a da nije na vlasti. Jebo ga je šešelj u glavu, kinjio, ponižavao. Onda je toma postao najbitniji po zatvaranju trbonje. E ovaj kada je zaseo jebe pa ne pušta. I on mrzi sve, ali smak mu se bliži.Rekoh da necu pisati,ali nisam uzdrzao.
Jbt, sta vam je? On je tip koji je najboli pravnik a uvek je bio pored njih i učio na njihovim greskama.Ucio je skolu pored debelog bivseg vojvode i porodice milosevic.Debeli bivsi vojvoda je bio veliki manipulator a ovaj je uz njega stasao u velikof strumfa.
Neće tebi služba ništa jer radiš za njih......Bilo bi glupo od Vučića da sam inicira zahtjeve studenata u vezi pada nastrešnice kojim se demaskira sav njegov koruptivni i kriminalni način vladanja.Al dobro....svako ima pravo na svoje halucinacije.Stalno govorim da je veliki strumpš to namestio!Ljudi mi se potsmevaju na forumu jer misle da isteruju neku pravdu i menjaju sistem!Ovde nema konkretnih zahteva a nema nikog ni da ih predvodi!Hajde nek neko kaze ime tih kojih vode?
Veliki strumf ce iz ovoga da izadje kao pobednik,osnovace novu stranku i ogradice se od ovih kriminalaca koji su mu ovom sistemu.
Udba ce uskoro da dodje i do mene
Zato i osniva novu stranku, sad ce sva njegova prica da izadje u sistemu ;kao; nije znao da su govna oko njega , nije znao da su to klosari i kriminalci i navijaci , pa ce zbog toga da se odvoji od njih.Sad ce sve da ih gurne pod led i pohapsi i osudi.Jebe se njemu za njihovu podrsku i lojaliste!Neće tebi služba ništa jer radiš za njih......Bilo bi glupo od Vučića da sam inicira zahtjeve studenata u vezi pada nastrešnice kojim se demaskira sav njegov koruptivni i kriminalni način vladanja.Al dobro....svako ima pravo na svoje halucinacije.
Od svega ovoga sa ovima na celu nece se nikad ostvariti njihove zelje!
Ne moze to da prodje vise, jednom fora prosla srs u sns..Zato i osniva novu stranku, sad ce sva njegova prica da izadje u sistemu ;kao; nije znao da su govna oko njega , nije znao da su to klosari i kriminalci i navijaci , pa ce zbog toga da se odvoji od njih.Sad ce sve da ih gurne pod led i pohapsi i osudi.Jebe se njemu za njihovu podrsku i lojaliste!
Odvojice se od njih i nastaviti sa obmanom raje.Novu stranku najavljuje barem od 2022.
Od srbijanske opozicije Vučiću je veća opozicija Dodik,onda znaš koliko je satiKo veruje da postoji opozicija i jos opozicija koja nesto vredi taj je najblaze receno naivan.
Cim premijer podnese ostavku ,pada i cela vlada. Da li padaju i dogovori koji su postignuti sa sada vec starim premijerom i vladom??Читам је Премијер поднео оставку и да је заказана ванрдна седница владе РС.