Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
474937352_9003579479733633_2877346039593153824_n.jpg

zadnja dešavanja govore da mu više ništa ne prolazi što je prolazilo ranije
Ja bih jako voleo da nisam u pravu, ako sagledam celu sliku, svaki put je pustao da tako reci demonstranti i ljudi koji blokiraju rade sta zele, to i sad radi, sve pusta da rade i blokiraju i udju u Beograd, svaki put je bila navlakusa i svaki put je izlazio kao pobednik, valjda tezi da dosadimo drugom stanovnistvu i kako je on dobar pa nas ne dira, ne dize policiju i vojsku na narod, ostali nas zamrze i on pobedio...

pa ti koliko sam shvatio iz tvog posta od pre nekoliko minuta izgubili su jer si i ti jedan od mnogih koji je glasao za nazadne 2012 godine jer si hteo promene,ako se dobro secam tako im je i glasio izborni moto ili parola...vreme je za promene,tako nesto

doziveli smo ogromne promene zaista

da li je Ds godinu dana kasnije bila na vlasti i sapcu kada je mlekara propala? izguglacu nije problem ako neznas
Posto pises klasične gluposti, da ti pojasnim malo, očigledno da ti iz Subotice znas bolje sta je se desilo tada u Šapcu od mene.

Miroslav Bogićević je čovek koji je radio u SIZ-u za penzijsko i invalidsko osiguranje i tamo je lupao pečate i overavao knjižice gradjanima.Nakon 2001. kreće njegov vrtoglav uspon u biznisu, kupovinom niza preduzeća u privatizaciji koju je sprovodila tadasnja vlast u Srbiji. Livnica Pozega, Mlekara Šabac , BLack horse Sombor, raznorazni rudnici i topionice po Srbiji, Pik 7 Juli Debrc, itd........

Da predjem na mlekaru Šabac, ona bi još 2008. godine otisla u stečaj , da njen vlasnik nije bio privilogovan u dobijanju kredita od raznoraznih banaka.Tada kreće da preko uticaja Demokratske stranke i njenih funkcionera dobija kredite od uglavnom domaćih banaka kako bi popravljao likvidnost i pokrivao stalne gubitke koje su njegove firme pravile........Stavljajuci zalog na neku otpadnu jalovinu, neke polusrusene barake u Raskoj, koje su inače bile procenjene skuplje nego kvadrat poslovnog prostora u Knez Mihajlovoj ulici....Na taj nacin je plivao sve dok nije promenjena vlast u Srbiji 2012. godine i ona mu je jednostavno zatvorila tokove dobijanja kredita u domaćim bankama(uzgred mnoge od njih je oterao u propast kao Agrobanku, Privrednu banku Beograd, Univerzal banku) kako strane banke duziniz godina unazad nisu htele da mu odobravaju kredite, onda je posegnuo za novom šemom, ubedjujući neke privrednike po Šapcu da oni uzimaju kredite a da ih kasnije njemu daju taj novac koji bi im on vratio , uvecan za 10 %.

Znam za vlasnicu jedne firme koju je on ubedio preko nekog njenog kuma da uzme milion eura kredit a da joj Farmakom nakon sto ona dobije novac vrati 1 100 000 eura.Odmah nakon što mu je ona prebacila taj novac, Farmakom Mb je otisao u stečaj.

Ili ako hoces da ti dam broj od par ljudi kojima mlekara nije nikada platila isporučeno mleko od malih iznosa pa do 70 000 eura . Mozda ce oni bolje da ti objasne pojedinosti.

Da ne govorim da je na nagovor Borisa Tadića Farmakom kupio 2012. godine preduzeće Politika , koja izdaje istoimene dnevne novine....
Uzmi malo pa se raspitaj šta ima predsednik države da nagovara nekog biznismena da on kupuje ovu ili onu firmu....

Ako sagledamo celu situaciju od 2012 godine nije napravio ovoliko grešaka i loših procena kao u ovih mesec dana. Izgleda ne hebe Izraelce 2%...
Da svi osete na primer pozitivnu atmosferu 15000 ljudi u Nišu od pre neki dan kao i jezivu tišinu istog broja ljudi, gde se čuje samo dron i klima uredjaja u daljini, sve bi svima bilo jasno...

To za politiku se secam da je kupio.
To su bili poceci ovog ludila.
Jako teško se mi otresemo od ovoga jako teskoooo.
Bio sam danas skoro ceo dan na autokomandi ..puno sveta .puno apstinenata ali ovo je jako teško.
Ne reaguju ni na sta.

Nazad
Vrh