MOMOSARIC
Član
A Bojcetic misli uopste . Razlika ipak postoji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
istorija se ponavlja...balvan revolucijom protiv ustašaBei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
https://direktno.rs/vesti/hronika/580868/hrvatice-deportovali-iz-beograda.html Majmuni pohapsili Erste bankarkeistorija se ponavlja...balvan revolucijom protiv ustaša
Ta fora sa menjanjem ministara mu je vise puta prosla sa poljoprivrednicima, izgleda da ce opetGle sta je sad smislio. Izjavio da mijenja vecinu ministara. I treba , trebo bi ih j...ti prvo . Glasace svoje isto.
Ja bih jako voleo da nisam u pravu, ako sagledam celu sliku, svaki put je pustao da tako reci demonstranti i ljudi koji blokiraju rade sta zele, to i sad radi, sve pusta da rade i blokiraju i udju u Beograd, svaki put je bila navlakusa i svaki put je izlazio kao pobednik, valjda tezi da dosadimo drugom stanovnistvu i kako je on dobar pa nas ne dira, ne dize policiju i vojsku na narod, ostali nas zamrze i on pobedio...zadnja dešavanja govore da mu više ništa ne prolazi što je prolazilo ranije
Posto pises klasične gluposti, da ti pojasnim malo, očigledno da ti iz Subotice znas bolje sta je se desilo tada u Šapcu od mene.pa ti koliko sam shvatio iz tvog posta od pre nekoliko minuta izgubili su jer si i ti jedan od mnogih koji je glasao za nazadne 2012 godine jer si hteo promene,ako se dobro secam tako im je i glasio izborni moto ili parola...vreme je za promene,tako nesto
doziveli smo ogromne promene zaista
da li je Ds godinu dana kasnije bila na vlasti i sapcu kada je mlekara propala? izguglacu nije problem ako neznas