Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
Па реално да су у било које село претресли колико би моторних тестера пронашли? На десетине. Треба доказати да је та тестера пресекла дрво.
И оне који имају електричне тестере са довољном дужином продужних каблова од места обарања дрвета до најближе утичнице. ;)

Па реално да су у било које село претресли колико би моторних тестера пронашли? На десетине. Треба доказати да је та тестера пресекла дрво.
Na selu se podrazumeva da svaka kuca ima motornu testeru, i da nema mogao je covek da pozajmi od nekoga.
Svejedno, ovo nije uradio jedan covek sam.
Mene vise brine da li su reagovale komsije, prijatelji i kolege, dok su banditi maltretirali momka...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ubacim ponešto i redovno pratim pisanje u ovoj temi i mogu samo da kažem da su ovi mladi ljudi na ulici dve svetlosne godine ispred nas po svemu.
Naravno. Da se niko ne uvredi. Mi ovde smo poljoprivrednici, studenti sa matematike, elektrotehnike, masinstva, gradjevine i tako isto drustvenih nauka su superiorniji od nas. Zato i vidimo svaki dan sve vece omasovljenje protesta, svaki normalan covek bira da mu predstavnik u parlamentu bude bolji od

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh