Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Momci samo napred sutra,ja cu mozda da dodjem kolima,posto mojom rajkom iz leskovac do bg ne mogu ispod 15h.Pricao sam danas sa 3 coveka u socijalistickoj stranci,i nagovestio mi je,da ce policija i zandarmerija izaci na ulice i nece vas pustiti u Bg,e sad koliko je to tacno ne znam,al znam da je ovaj covek desna ruka na dacica.Samo hrabro ne mogu nam nista,

Policiji je sve najavljeno i ukoliko ih niko ne napadne oni neće reagovati.Ne treba se plašiti i da to bude razlog da neko odustane.Nikakvog nasilja neće biti.

U 8h skup u centru Kucure...50-ak traktora iz Kucure i xx iz Savinog sela...krece se ka Zmajevu i do auto puta...

da se nadovezem,sutra u 9 krecu traktori i iz subotice,starim putem za beograd i skupljamo traktore iz okolnih sela

Malo selo Lokve ,malopre sam održao sastanak 20 traktora potpisanih . Za nas uspeh i to veliki.
Svi koji dolaze iz pravca Plandišta imaju mogućnost tankovanja na pumpi u Lokvama. Biće otvorena od 5 h.
Sutra se vidimo.
Svima želim sretan put i vidimo se BG-u!

bravo ljudi! isterajte stvar do kraja.Jug je uz vas.Dosta su bre vise zezali seljake,vise posteno ne mozes da izadjes na put a da te neko ne zaustavi i odere nekom kaznom a ministri su tu samo da se slikaju za tv. dok sve ode do djavola.

Asocijacija Poljoprivrednika iz Sonte sutra kreće sa protestnom vožnjom kroz naselja opštine Apatin i kroz grad Sombor,kao vid podrške ostalim učesnicima koji sutra kreću ka Beogradu,nema nas mnogo,iz svakog sela ide po nekoliko traktora tako da će nas biti oko 20-30.u slučaju da uredba ne bude doneta do kraja nedelje idemo svi prema Beogradu.

Svaki vid podrške je dobro došao.
Verujem da će se asfalt ka BG sutra tresti kao Japan.Odziv je ne očekivano veliki.

Evo da se i ja oglasim danas ceo dan jurim po selu sa drugom skupili smo oko 50 traktora isto toliko stize i iz Kovina i okolnih sela i krecemo ka Beogradu u koloni pa dokle stignemo.Ponecu aparat pa cu to i uslikati nadam se da cete i vi.Jedino mislim da ce nam policija malo praviti problema da li zna neko nesto o tome?

Nazad
Vrh