Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ljudi pa ovo je sramota šta nam rade!
Danas je u Staruj Pazovi održana protesna vožnja traktorima, sa početkom u 12 časova, i trajala je do negde 16 časova. U prtesnoj vožnji je bilo od 100 do 150 traktora (u zavisnosti od procene). Organizator je bilo udruženje poljoprivrednika Stare Pazove, ali su se priključili i poljoprivrednici iz okolnih sela. Protest je bio uredno prijavljen policiji koja je obezbeđivala sa pet vozila. Po završetku su date izjave medijima, ali eto do sada svi ćute kao da se ništa nije desilo.:zli:
I mi se spremamo za Beograd!

dobro jutro srecno svima koji ovoga jutra krecu put beograda! Samo jedno me interesuje zasto ni jedna televizija ne najavljuje protest? Kao da se nista ne desava niko o tome ne govori!

Dobro jutro, Beograde vidimo se!!!! Mi krecemo u pola 9h i u dogovoru sa Ki i ZR i sa sve usputnim mestima se sastajemo, pa nastavljamo do prestonice..... Neka bog bude sa nama!

Eto sad u vestima u 7.00h je bila neka informacija na TV Vojvodina da ce traktori danas posetiti Beograd. Subvencija 14000 ali samo za 10 hektara, kao neka milostinja.

Kolektivni obilazak Beograda sa traktorima, Ko ide da ne naseda provokatorima jel su ovi na sve spremni samo opusteno i polako.

Dobar dan i srećan put svim učesnicima današnje vožnje.
Iz organizovalo se i kod nas u zadnjem momentu, trebao bi biti pozamašan broj traktora. Videćemo. ::traktor1::::traktor1::::traktor1::

Nazad
Vrh