Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ako Kikindjani krenu u 9 mislim da ce stici u Zrenjanin u pola 11 , do Perleza nam se prikljucuju sva bliza i dalja okolna mesta...tako da se nadam da ce mo u Perlezu biti pre pola 12...

Nisam se davno vozio traktorom na tako velike razdaljine, ali mislim da u koloni traktori iz Ki za ZR ne mogu stici bez 2-2,5h voznje.... Ali ajde valjda vi znate bolje

U Beceju skup u 9h pa za Novi Sad.Za sada oko 200+ traktora.Zar vama iz Novog Beceja nije blize da idete sa nama do NS-a?Ljudi ovo je najavljeno kao protestna voznja ne kao blokade puteva,tako to i shvatite.

niko ne govori o blokadi puteva, ali ako se na putevima pojavi blizu 1000 traktora to moze ozbiljno da uspori saobracaj, negde cak i da se obustavi!!!

samo iz pravca juznog banata se ocekuju preko 400traktora a tek iz cele vojvodine

alibunar ujutro od 6h skup :bravo:
U Lokvama u 20,00 skup oko dogovora za ujutro.
Neka se komšije iz susednih sela jave ( 0605540045 Goran) Čekamo Plandište i priključujemo se Alibunarčanima u 6 .
Samo u što većem broj ma gde da nas zaustave neka se barem uplaše i da znaju da ako izglasaju uredbu čeka ih još više traktora.

Nešto se ipak promenilo!!!!!
Stariji poljoprivrednici zovu i nude svoje traktore za sutrašnji protest.Kažu da oni ne mogu poći ali na taj način mogu pomoći.Baš sam prijatno iznenađen:bravo:

iz mola sutra u 8h krecemo za becej i sastajemo sa becejcima kod Agro Prometa na pisti poz . svima

Nazad
Vrh