Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Mi iz opstine Titel krecemo u 8 valjda ali se do 9 valjda ceka u titelu da se okupe svi iz okolnih sela.Nesto sam cuo da ce preko 100 traktora da se uputi prema putu Zrenjanin-Beograd + kolege iz Zablja

Mi u Padini imamo okupljanje u 8h a u devet krećemo za Beograd, očekujemo oko 80 traktora iz Padine ! I naravno i bar još tolko iz okolnih sela Kovačica,Debeljača, Crepaja ...

Hajde neka Zrenjaninci iznesu kada se krece iz ZR-a.
Da znamo mi ostali koji cemo preko ZR-a za BG da krenemo, da bi svi zajedno isli....
Zrenjaninci kada vam se prikljucuju Kikindjani....?
Da li je u 9h polazak iz ZRa?

Pa sta treba da idem sa 30god traktorom,pa da mi stane usput...godine su to...a i sta je tu problem,ako godinama radim,crncim,ustajem zorom,lezem blize ponoci...ceo dan u prasini,otrovima,na +40 u sred polja dok BG raja lezi u krevetima sa ukljucenom klimom na +15...i nije to mecka od 100 000e,nego radna masina sa kojom treba da postignemo na vreme da sve uradimo.

Svaka cast! Niko ne zna nasu muku. :bravo:

evo da kazem sad mi talianu javio veceras dogovor u 20h u centru nadam se da cu moci sto vise njih da ubedim da krenu:bravo:

Pa jel vidite da ni na televizijama ne pricaju o protestima mora da im je i to zabranjeno niko ni da osvrne se na probleme u poljoprivredi a kad hleb poskupi evo ti zabrane podizanja cena,sustina je da uzmemo od seljaka ako moze sve zadzabe a oni su,mislim seljaci fleksibilni cute pa ce proci,e NEMA VISE TOGA,kad mi trpimo trpece i Bg.

Sremska televizija danas je detaljno objavljivala sutrasnje proteste seljaka.

Ako Kikindjani krenu u 9 mislim da ce stici u Zrenjanin u pola 11 , do Perleza nam se prikljucuju sva bliza i dalja okolna mesta...tako da se nadam da ce mo u Perlezu biti pre pola 12...

Nazad
Vrh