steva 1984
Član
Mi iz opstine Titel krecemo u 8 valjda ali se do 9 valjda ceka u titelu da se okupe svi iz okolnih sela.Nesto sam cuo da ce preko 100 traktora da se uputi prema putu Zrenjanin-Beograd + kolege iz Zablja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hajde neka Zrenjaninci iznesu kada se krece iz ZR-a.
Da znamo mi ostali koji cemo preko ZR-a za BG da krenemo, da bi svi zajedno isli....
Zrenjaninci kada vam se prikljucuju Kikindjani....?
Da li je u 9h polazak iz ZRa?
Pa sta treba da idem sa 30god traktorom,pa da mi stane usput...godine su to...a i sta je tu problem,ako godinama radim,crncim,ustajem zorom,lezem blize ponoci...ceo dan u prasini,otrovima,na +40 u sred polja dok BG raja lezi u krevetima sa ukljucenom klimom na +15...i nije to mecka od 100 000e,nego radna masina sa kojom treba da postignemo na vreme da sve uradimo.
gde si slobo kuco stara?jel kod vas ima protesta?Svaka cast! Niko ne zna nasu muku.
Pa jel vidite da ni na televizijama ne pricaju o protestima mora da im je i to zabranjeno niko ni da osvrne se na probleme u poljoprivredi a kad hleb poskupi evo ti zabrane podizanja cena,sustina je da uzmemo od seljaka ako moze sve zadzabe a oni su,mislim seljaci fleksibilni cute pa ce proci,e NEMA VISE TOGA,kad mi trpimo trpece i Bg.