Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ljudi nema problema sa policijom.Niko ne blokira puteve već vozi traktor kao što bi auto.A u svakom slučaju biće oni umorni od večeras pa će sutra biti mnogo lakše za nas.

Jel Dekac ide dobrovoljno ili po nalogu Milosa ??

Ko jos ide iz sela zivo me interesuje osim tebe,Dekija,a verujem da ce ici Braco,Duco,Peco.

veliki pozdrav za sve koji ce prisustvovati sutrasnjoj protestnoj voznji, a za sve koji sutra ostaju da kuci pored malih ekrana prate sta mi radimo za celu poljoprivrednu vojvodinu nemam reci! Toliko mladog sveta ne zeli da se odazove, a zeli bolji zivot.....razocaravajuce.

Ako ima neko voljan da sutra radi kolokvijum iz informatike umesto mene nek mi se javi na p.p. ili 062441560,jos mi je vozacka ostala jer su mi novcanik ukrali tako da cu moci voziti traktor.

U Beceju skup i polazak u 9h na pisti kod agro-prometa.Prosto ne verujem u dolazak svih najavljenih ali cu dokumentovati sve slikama pa cemo videti.Mole se svi koji ce krenuti iz Beceja da dodju na mesto skupa izmedju 8h i 9h zbog podele propratnog materijala i evidencije.

Drage kolege ako sutra izađemo u malom broju od subvencija nema ništa ni ove ni iduće godine !
Zato pamet u glavu i palite mašine svi idemo napret!!!

Drage kolege ako sutra izađemo u malom broju od subvencija nema ništa ni ove ni iduće godine !
Zato pamet u glavu i palite mašine svi idemo napret!!!

Uopšte sve vezano za poljoprivredi u buduće.Pa ni mi nismo MAJMUNI više.Neka znaju da možemo da se ujedinimo i svaka čast za asocijacije i ostale samovljne učesnike tj.poljoprivrednike.... ŽIVELI

Sutra kod nas u 9 krecu za beograd a posto nisam u mogucnosti da idem,mi koji ne mozemo da idemo mi cemo blokirati jednu traku puta ka NS.... Bice oko 20 traktora i 5 kombajna... Srecno svima koji idu za beograd :ppozdrav:

Nazad
Vrh